O Πέτρος Λαγούτης απαθανάτισε τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στα γυρίσματα των Παγιδευμένων
Showbiz

O Πέτρος Λαγούτης απαθανάτισε τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στα γυρίσματα των Παγιδευμένων

Μπορεί αυτός ο έρωτας να κρατάει μόλις λίγους μήνες, όμως δείχνει να είναι πολύ δυνατός και να έχει σταθερή πορεία. 

Αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχαν κρατήσει μυστική τη σχέση τους, όμως μία κοινή δημόσια εμφάνισή τους έκανε τους ψίθυρους περί σχέσης ανάμεσά τους να φουντώσουν. Και τελικά ήταν γεγονός. Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν κοντά στα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι» στην οποία πρωταγωνιστούν και από τότε είναι αχώριστοι. Μαζί στη δουλειά, μαζί και στη ζωή λοιπόν, αν και δεν τους αρέσει και πολύ να μιλούν για τα προσωπικά τους δημόσια.

1682601600843-737766491-lagoutis-(3).jpg

Μόνο εκείνη είχε αρκεστεί να πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη: «Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και αγαπημένοι. Δεν υπάρχει νόημα να επεκταθούμε σε αυτό ούτε να πούμε άλλες λεπτομέρειες, αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και αυτό τώρα με τις πορείες του λέω σε κάποια φάση με τόσες φωτογραφίες θα μας λένε ότι τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, θα είναι στον αγώνα».

Ο Πέτρος Λαγούτης πάντως, σε πρόσφατα γυρίσματα που είχαν για την αγαπημένη σειρά που πάει για δεύτερη σεζόν στον ΑΝΤ1 την απαθανάτισε σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά να απολαμβάνει την ηρεμία της μαζί με άλλους ανθρώπους των συνεργείων γυρισμάτων με τον φακό του κινητού του. Το στιγμιότυπο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και φυσικά τα σχόλια... πήραν φωτιά.

lampiri-fentorouf.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved