Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει τυλιγμένη με ένα σεντόνι - Περιγράφει το παρασκήνιο της φωτογράφισης
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει τυλιγμένη με ένα σεντόνι - Περιγράφει το παρασκήνιο της φωτογράφισης

Την έκπληξη έκανε σήμερα η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς πόζαρε με σέξι διάθεση μετά από καιρό.

Η τρυφερή μανούλα δημοσίευσε 2 εικόνες της, στις οποίες ποζάρει τυλιγμένη με ένα σεντόνι. Η ίδια θέλησε να περιγράψει βεβαίως το παρασκήνιο που υπήρξε πίσω από τις εν λόγω λήψεις.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται πλούσιο υλικό από τη ζωή της. Τα στιγμιότυπα με την κόρη της και τον αγαπημένο της είναι καθημερινά πλέον αλλά η ίδια θέλησε να μας δείξει, σήμερα, και την πιο σέξι της πλευρά.

iliaki2

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που είναι γνωστή για το χιούμορ της έβαλε τη δική της χιουμοριστική πινελιά στη λεζάντα:

H Μαρία μοιράστηκε το παρασκήνιο της φωτογράφισης.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ιωαννα: έλα βρε να βγάλουμε μια λίγο πιο sexy φωτογραφία 🤦🏻‍♀️ Μαρια: δεν έχω καμία όρεξη νυστάζω έχει κ ζέστη 😂 τελικά κάτι κάναμε !!!».

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CvcXTVOo5nl/

Η παρουσιάστρια βρίσκεται με την οικογένεια της στην Κρήτη, όμως όπως αποκάλυψε η ίδια πρόσφατα, τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά καθώς έχει συναντήσει πολλές αναποδιές από τη στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι.

Όσα ανέφερε σε βίντεο που είχε μοιραστεί:

«Καλησπέρα. Καλή Κυριακή σε όλους. Είναι μερικές στιγμές που τα σημάδια πρέπει να τα ακούς. Τώρα έγινε αυτή η μικρή λεπτομέρεια; Να καταλαβαίνεις πως κάτι θα γίνει τώρα και θα σου πάνε χάλια ή σχεδόν χάλια όλες οι διακοπές. Στις διακοπές συμβαίνουν τα ωραιότερα ευτράπελα αρκεί όμως να είσαι σε θέση να καταλάβεις τα σημάδια. Τι εννοώ;

Εγώ δεν έχω χειρότερο από το να ταξιδεύω με πλοίο και αυτοκίνητο. Γιατί όμως; Γιατί φοβάμαι πολύ το γκαράζ. Είναι πολύ στενά, οι κύριοι είναι πολύ φωνακλάδες, κάποιοι είναι και λίγο άγριοι –μου έχει τύχει και αυτό. Είναι οι άνθρωποι σε μια υπερένταση να το έλεγα ευγενικά. Και εκεί ξεκίνησε το λάθος.

Εγώ όλο το προηγούμενο βράδυ σκεφτόμουν τι θα κάνω αν με βάλουν να παρκάρω με την όπισθεν. Δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο; Με την όπισθεν με έβαλαν. Εγώ ξεκίνησα την ουρά! Δεν έχω χειρότερο! Στενά, να μην μπορώ να βγάλω το καρότσι. Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι έχουν ξεκινήσει στραβά οι διακοπές.

Τελικά τα ευτράπελα συνεχίστηκαν. Κάποια γαστρεντερίτιδα της Κατερίνας, μετά κάτι πάτησα εγώ στην παραλία. Δεν κατάλαβα ποτέ τι! Πρήστηκε από κάτω το πόδι μου, έγινε τούμπανο, ήμουν ξυποληταριό όλες τις μέρες και με αλοιφές και τα λοιπά.

Τι άλλο; Λέω μια μέρα “θα πάω στα Φαλάσαρνα να ηρεμήσω μόνη μου με το βιβλιαράκι μου, θα είναι σήμερα η ημέρα η δική μου”. Πάω στα Φαλάσαρνα παιδιά να φυσάει λίβας, καυτός αέρας. Πρέπει να ήταν αυτή η μοναδική μέρα, η μέρα που επέλεξα να πάω εγώ εκεί που συνέβαινε αυτό. Ζεστός αέρας να μην μπορώ όχι να σταθώ, τι να σας πω; Η αγαπημένη μου παραλία! Πάω κάθε χρόνο στα Φαλάσαρνα και κάθομαι εκεί με τις ημέρες και με τις ώρες. Εκείνη τη μέρα δεν άντεξα», είπε η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved