Βασιλική Νταντά: Η πρώτη φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη
Showbiz

Βασιλική Νταντά: Η πρώτη φωτογραφία σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής της διανύει η Βασιλική Νταντά αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στις 2/8 έρχεται για να επιβεβαιώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gossip-tv.gr από τον περασμένο Μάιο.

Η Βασιλική Νταντά μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Η ίδια δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία με εσώρουχα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ανακοινώνοντας έτσι το χαρμόσυνο γεγονός.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Βασιλική Νταντά

https://www.instagram.com/p/CvcpbifMs6E/

«Happiness is on the way…» έγραψε η Βασιλική Νταντά στην ανάρτησή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια μέσα από τη δουλειά της και τις επιτυχίες της και ποτέ δεν απασχόλησε με την προσωπική της ζωή, είναι εδώ και αρκετά χρόνια με τον σύντροφό της και σε λίγες εβδομάδες από τώρα θα κρατήσουν το πρώτο τους παιδί που θα έρθει για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η ίδια, δεν είχε επιβεβαιώσει ως τώρα την είδηση της εγκυμοσύνης της ενώ παρόλο που δεν έχει μείνει ποτέ εκτός δουλειάς, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για αυτόν τον τόσο όμορφο λόγο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved