Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Τα άκρως καλοκαιρινά στιγμιότυπα με την οικογένειά της - Το νησί που επέλεξαν
Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Τα άκρως καλοκαιρινά στιγμιότυπα με την οικογένειά της - Το νησί που επέλεξαν

Ημέρες διακοπών και για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία βρέθηκε στα πανέμορφα Κύθηρα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια του «Στούντιο 4» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και θέλησε να μοιραστεί οικογενειακές στιγμές μαζί μας.

Η ίδια μάλιστα ενημέρωσε το κοινό της δίνοντας και προτάσεις σε όλους θέλουν να επισκεφθούν τα Κύθηρα τις επόμενες εβδομάδες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε εικόνες με την οικογένειά της δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι και πόσο όμορφα περνάει.

Νάσος Γαλακτερός, Σοφία και Παύλος Γαλακτερός παρακολουθούν κάτι στο κινητό και εκείνη δεν χάνει τη στιγμή να απαθανατίσει την πιο όμορφη θέα της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

zampetoglou
ZAMPETOGLOU

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο πρώην μπασκετμπολίστας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μάλιστα το 2022 γιόρτασαν 10 χρόνια γάμου. Η Νάνσυ είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να εκφράσει την αγάπη της.

«Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου @nasosgalakteros Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά», έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι με φόντο τη θάλασσα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved