Ξανά ερωτευμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της - Οι φωτό με τον νέο της σύντροφο
Showbiz

Ξανά ερωτευμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της - Οι φωτό με τον νέο της σύντροφο

Δεν είναι πια μόνη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει τον χωρισμό και να είναι και πάλι ερωτευμένη

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star και influencer φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στη ζωή της και δείχνει να περνάει πολύ καλά.

Είναι δε τόσο ευτυχισμένη που ανέβασε στιγμιότυπα με τον μυστηριώδη άντρα που είναι ο νέος σύντροφός της, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

evridiki-papadopoulou-3-(1).jpg

Μάλιστα, στις αναρτήσεις της φρόντισε να καλύψει το πρόσωπό του, κάτι που σημαίνει ότι είναι απόφαση και των δύο να μην αφήσουν τα φώτα της δημοσιότητας να «κάψουν» αυτόν τον έρωτα.

Πάντως, η Ευρυδίκη δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη, για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο όταν ήταν εκείνη στο παιχνίδι, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πήγαιναν για γάμο.

Ποτέ κανείς, πέρα από τους πολύ δικούς τους ανθρώπους δεν έμαθε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος του χωρισμού αυτού όμως από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει η Ευρυδίκη πως δεν υπήρχε περίπτωση επανασύνδεσης. Πόση σημασία όμως έχουν αυτά όταν η νεαρή κοπέλα είναι και πάλι ερωτευμένη και έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της; Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της Ευρυδίκης με τον... μυστηριώδη νέο της σύντροφο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved