Γωγώ Μπρέμπου: Σπάνια φώτο από τις διακοπές της-  Topless στην παραλία
Showbiz

Γωγώ Μπρέμπου: Σπάνια φώτο από τις διακοπές της- Topless στην παραλία

Η Γωγώ Μπρέμπου σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς του, Alpha, Ο παράδεισος των κυριών, απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές και δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία της από τις βουτιές της.

Η ηθοποιός η οποία δεν είναι τόσο λάτρης του instagram και δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες, αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα αφού πόσταρε μία φωτογραφία από τις διακοπές της.


Η Γωγώ Μπρέμπου κάνει το μπάνιο της και στη φωτογραφία έχει γυρισμένη την πλάτη της και όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι δίχως το πάνω μέρος του μαγιό της ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο στιγμιότυπο που ανήρτησε.

Και μπορεί να μην δημοσιεύει φωτογραφίες όμως χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους μία καλλιτεχνική λήψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

gogobrebou_official_305443816_1095299734436172_2955832200023217343_n.jpg

Nα σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο καλοκαίρι #Yes:«Έχει γίνει restart στην τηλεόραση με τη μυθοπλασία και ευτυχώς. Το κοινό έχει ανάγκη να βλέπει ιστορίες που το αφορούν. Εγώ στις πλατφόρμες είχα βαρεθεί να βλέπω για άλλες χώρες τα πάντα».


Και για την ηρωίδα στον Παράδεισο κυριών που υποδύεται, είχε αποκαλύψει: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τον “Παράδεισο” και για την πορεία της σειράς. Έχουμε ήδη αρχίσει γυρίσματα για του χρόνου. Εύχομαι η ηρωίδα να πάρει σύντομα την περιουσία της πίσω γιατί δεν μπορώ άλλο».

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved