Χριστίνα Μπόμπα: Απάντησε σε φίλο της για την «παύση» από τα social media - «Εσύ ξέρεις γιατί»
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Απάντησε σε φίλο της για την «παύση» από τα social media - «Εσύ ξέρεις γιατί»

Η ανακοίνωση που έκανε χτες 7/8 η Χριστίνα Μπόμπα σχετικά με την «παύση» που θα κάνει από τα social media, μας εξέπληξε.

Η αλήθεια είναι πως ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε από την ίδια μιας και είναι από τις πιο γνωστές influencers της χώρας μας.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει μια παύση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκπλήσσοντας τους σχεδόν 740.000 ακολούθους της.

mpompa-(3).jpg

Η ανακοίνωση στο instagram:

Η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε: Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου.

Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

1687346503902-351094375-mpompa-(4).jpg

Χριστίνα Μπόμπα

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη απάντησε σε ένα από τα δεκάδες σχόλια και συγκεκριμένα σε εκείνο του στενού φίλου του Σάκη, Χαβιέ Λαμπούρ.

Ο Ισπανός φίλος του ζευγαριού έβαλε emoji καρδούλες και τότε η Χριστίνα του απάντησε: «Εσύ ξέρεις το γιατί».

mpompa1.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved