Κατερίνα Καραβάτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της με τα δυο παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της με τα δυο παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα

H Κατερίνα Καραβάτου μετά το φινάλε του My Style Rocks απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας με τα δύο παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με τα παιδιά της και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Αφού επισκέφτηκε τα Χανιά, στη συνέχεια επέλεξε κι άλλους προορισμούς τους οποίους δεν θέλησε να αποκαλύψει…

katerinakaravatou_351102196_247493711224323_7518070624501427908_n.jpg

Σε συνέντευξή της είχε πει η παρουσιάστρια: «Επειδή τα παιδιά θέλουμε να τα βλέπουμε και οι δύο καθημερινά, δεν έχουμε κάνει μία συνεννόηση ότι θα τα έχω ας πούμε εγώ όλη την εβδομάδα και θα τα παίρνει ο μπαμπάς τους το Σαββατοκύριακο. Είναι και οι δουλειές μας τέτοιες που δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Το 4μηνο τώρα που ήμουν εκτός και είχε πάρα πολλή δουλειά ο Κρατερός ήταν μαζί μου τα παιδιά και όποτε μπορούσε τα έβλεπε κι αυτός. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουν αυτό που τους είπαμε: ότι τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχετε και εμένα και τον μπαμπά μαζί όπως ήμασταν και ότι αυτό θα το προσέξουμε σαν να είναι το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο. Έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλο με μία πολύ αγαστή συνεργασία. Τα παιδιά ξέρουν έτσι ότι έχουν και τους δύο γονείς πάρα πολύ μαζί τους συνέχεια. Βοηθάει βέβαια πάρα πολύ το ότι μένουμε και κοντά, το κάναμε και επίτηδες»!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Καραβάτου από τις διακοπές με τα δυο παιδιά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved