Θοδωρής Κατσαφάδος: «Όταν μου είπε η κόρη μου ότι θέλει να πάει σε δραματική σχολή έπαθα σοκ»
Showbiz

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Όταν μου είπε η κόρη μου ότι θέλει να πάει σε δραματική σχολή έπαθα σοκ»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μετράει πολλές επιτυχίες τόσο στο χώρο της τηλεόρασης όσο και στο θέατρο.

Ένας από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς μου που το χειμώνα θα απολαύσουμε τηλεοπτικά στο σήριαλ 17 κλωστές, αναφέρθηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και για την κόρη τον εγγονό του.

6011_THODORIS_KATSAFADOS_14102022.jpg


Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική;
Εντελώς τυχαία. Ήμουν στο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Φιλολογίας, και μία συμφοιτήτριά μου μού είπε να τη βοηθήσω να μάθει έναν μονόλογο για να δώσει εξετάσεις σε μία δραματική σχολή. Πήγα μαζί της και το επόμενο καλοκαίρι μού μπήκε η ιδέα. Πέρασα στη σχολή και άρχισα να ανακαλύπτω το θέατρο, να γοητεύομαι και να το αγαπώ.


Η κόρη σας, η Μαριλού Κατσαφάδου, είναι μια εξαιρετική νέα ηθοποιός. Είχατε καταλάβει από νωρίς ότι έχει ταλέντο;
Όχι, καθόλου. Δεν μας είχε πει ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Την είχαμε πάντα, βέβαια, μαζί μας στα θέατρα από μικρό παιδί, αλλά δεν είχε δείξει ενδιαφέρον. Όταν έδινε Πανελλήνιες, μου είπε ότι θέλει να δώσει και σε δραματική σχολή και έπαθα σοκ. Στην αρχη κλονίστηκα, γιατί έχει πολλές δυσκολίες το επάγγελμα και με νοιάζει η ασφάλειά της. Όμως τα παιδιά πρέπει να κάνουν ό,τι αγαπούν και εγώ στηρίζω τις επιλογές της.

201701171232330.0003_VARZOPOYLOY_KATSAFADOS_16012017.jpg


Με τη σύζυγό σας, Χριστίνα Βαρζοπούλου, περάσατε μαζί 40 χρόνια. Ποιο ήταν το μυστικό σας;
Η αγάπη μας, αλληλοσυμπληρωνόμασταν. Ήταν εξαιρετικό πλάσμα η Χριστίνα και είμαι πολύ τυχερός που βρέθηκε στον δρόμο μου. Είναι πάντα μέσα στην ψυχή μου και παρούσα στη ζωή μου.


Πώς είναι η σχέση σας με τον εγγονό σας;
Είναι η απόλυτη αγάπη, νομίζω ότι δεν υπάρχει όριο. Τον λατρεύω και του κάνω όλα τα χατίρια, αφήνω την αυστηρότητα για τους γονείς του. Εγώ είμαι ο παππούς και με κάνει ό,τι θέλει. (Γελάει).

Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved