Νίκος Ξανθόπουλος: Η οικογένειά του στον Άγιο Ταξιάρχη εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει
Showbiz

Νίκος Ξανθόπουλος: Η οικογένειά του στον Άγιο Ταξιάρχη εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται η οικογένεια του αξέχαστου και σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, εκπληρώνοντας έτσι το τάμα που είχε κάνει ο ίδιος στον Άγιο Ταξιάρχη, όταν η αγαπημένη του Εριφύλη βρισκόταν ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας δεν είχε κατορθώσει να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει.

Μάλιστα, όλες οι τελευταίες αναρτήσεις του ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook είχαν ως επίκεντρο τις πανέμορφες και ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού που περνούσαν εκεί ο ίδιος και η οικογένειά του.

XANTHOPOULOS.jpg

Η αγάπη του για το νησί πήγαζε από τη σύζυγό του Εριφύλη Μαντζουράνη. Η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο και υπήρξε η μάνα των τριών από τα τέσσερα παιδιά του, η οποία όχι μόνο κατάγεται από τη Λέσβο, αλλά φρόντισε μέσα από τη συμβίωσή της με τον ηθοποιό να τον κάνει να αγαπήσει το νησί. Mάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο τα δύο παιδιά του Νίκου Ξανθόπουλου βρέθηκαν στη Μυτιλήνη όπου παρέστησαν στην κηδεία συγγενικού προσώπου της οικογένειας στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Πληγώνι.

1675179899528-634019327-xanthopoulos.jpg

Το Πληγώνι είναι το χωριό από το οποίο κατάγεται η σύζυγός του Εριφύλη και μάλιστα μέχρι και πριν από μερικά χρόνια η οικογένεια διατηρούσε για δεκαετίες σπίτι στον οικισμό πάνω στον κεντρικό δρόμο, σε μικρή απόσταση από τον Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου διέμεναν τα καλοκαίρια που βρισκόταν σύσσωμη η οικογένεια του μεγάλου ηθοποιού. Το σπίτι πουλήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ οι κάτοικοι του Πληγωνίου θυμούνται ακόμα και σήμερα τον Νίκο Ξανθόπουλο.

erofili.jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η οικογένεια βρέθηκε στο νησί τις προηγούμενες μέρες για να εκπληρώσει ένα τάμα που ο μεγάλος ηθοποιός είχε κάνει στον άγιο Ταξιάρχη όταν είχε αρρωστήσει η σύζυγός του Εριφύλη και βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Η οικογένεια τήρησε την υπόσχεσή της και βρέθηκε για αρκετές ημέρες στο νησί που λάτρεψε ο μεγάλος ηθοποιός όσο τίποτα άλλο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved