Παύλος & Σοφία Γαλακτερού: Η καταπληκτική σχέση που έχουν τα δύο αδέλφια μέσα από βίντεο και φωτό!
Showbiz

Παύλος & Σοφία Γαλακτερού: Η καταπληκτική σχέση που έχουν τα δύο αδέλφια μέσα από βίντεο και φωτό!

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ήδη 17 ετών όταν κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του την αδελφούλα του, τη Σοφία, από τον γάμο του πατέρα του Νάσου Γαλακτερού με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. 

Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, ότι με τέτοια διαφορά ηλικίας, δύσκολα θα μπορούσαν αυτά τα δύο αδέλφια να βρουν κοινό σημείο επικοινωνίας. Πόσα αδέλφια έχουμε δει με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας να διατηρούν τυπικές σχέσεις άλλωστε; Στην περίπτωση του Παύλου και της Σοφίας όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Από όταν ήταν μωρό η Σοφία, ο Παύλος πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως μεγάλος αδελφός και φρόντισε υπέρ του δέοντως την αδελφούλα του μέχρι που εκείνη έγινε 9 ετών για να μπορεί πλέον μαζί της να περνάει υπέροχες στιγμές, ειδικά σε καλοκαιρινές διακοπές τους.

https://www.instagram.com/reel/CtW0GigRz_7/

Μάλιστα, τα δύο αδέλφια στις πρόσφατες διακοπές τους στα Κύθηρα ήταν αχώριστα, με τη Σοφία να είναι η μόνιμη παρτενέρ του Παύλου σε κάθε τι. Από τις τρέλες στη θάλασσα με πτώσεις από ψηλά βράχια και θαλάσσιες βόλτες με sup, μέχρι σε βραδινές εξόδους όπου διασκέδαζαν μαζί.

Ο Παύλος έχει γεμίσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με κοινές τους φωτογραφίες, αφήνοντας να φανεί το πόσο υπέροχα περνούσαν μαζί όπου και αν βρέθηκαν. Και φυσικά κάπου εκεί γύρω ο πατέρας τους Νάσος Γαλακτερός να καμαρώνει για την καταπληκτική σχέση που έχουν «χτίσει» μεταξύ τους τα δύο αδέλφια. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved