Λευτέρης Γιοβανίδης- Ξένια Κολαΐτη: Θα γίνουν γονείς
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Λευτέρης Γιοβανίδης- Ξένια Κολαΐτη: Θα γίνουν γονείς

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης και η σύζυγός του Ξένια Κολαΐτη, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής τους βιώνουν ο Λευτέρης Γιοβανίδης και η Ξένια Κολαΐτη, περιμένοντας τον ερχομό του παιδιού τους που θα επισφραγίσει τον έρωτά τους.

3008_LEFTERIS_GIOVANIDIS_XENIA_KOLAITI_2022023.jpg

«Η Ξένια είναι έξι μηνών έγκυος και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το παιδί μας», δήλωσε ο Λευτέρης Γιοβανίδης αποκλειστικά στη Realnews. «Μετά τον γιο μου, Ιωνά, που απέκτησα από τον πρώτο μου γάμο, ο οποίος είναι 17 χρόνων, μετρώ αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα πάρω στην αγκαλιά μου το μωράκι μας», λέει ο αγαπημένος σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, που ζει ένα έντονο καλοκαίρι.

5658_LEFTERIS_GIOVANIDIS_XENIA_KOLAITI_20112022.jpg

Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης ο Λευτέρης Γιοβανίδης και η γοητευτική ψυχολόγος ένωσαν τις ζωές τους σε μια ρομαντική τελετή στις 21 Απριλίου στην Ιερά Μονή του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτου στη Σύμη. Επιθυμία του ζευγαριού ήταν το μυστήριο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή μετά το Πάσχα, να γίνει σε κλειστό κύκλο. Μετά τον γάμο, σειρά είχε η μετακόμιση.

7332_LEFTERIS_GIOVANIDIS_XENIA_KOLAITI_22112022.jpg

Η είδηση της εγκυμοσύνης συνέπεσε με την αλλαγή κατοικίας. Οι νεόνυμφοι άλλαξαν σπίτι, χωρίς όμως να φύγουν από το κέντρο της Αθήνας που τόσο αγαπούν, και μετακόμισαν από τα Εξάρχεια στην οδό Αριστοτέλους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved