Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Σκέτη αποκάλυψη η «παγιδευμένη» #not Άννα! Οι πόζες με μαγιό στην παραλία
Showbiz

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Σκέτη αποκάλυψη η «παγιδευμένη» #not Άννα! Οι πόζες με μαγιό στην παραλία

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Σκέτη αποκάλυψη η «παγιδευμένη» #not Άννα!

Μπορεί ως Άννα στους Παγιδευμένους να διαθέτει το αυστηρό look που της επιβάλλει ο ρόλος ωστόσο στην πραγματική της ζωή και σε αυτή τη φάση πιο συγκεκριμένα η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ποζάρει και μας «κόβει» την ανάσα!

sofia_farazi_304805623_672178620415547_3105113844130402969_n.jpg

Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και στις πρόσφατες φωτογραφίες της με μαγιό είναι άκρως εντυπωσιακή!

Χαλαρή και ηλιοκαμένη ποζάρει στην παραλία με το μπικίνι της χαμογελά και δεν θυμίζει σε τίποτα την «παγιδευμένη Άννα»!

Σε άλλες με βότσαλα στη πλάτη και topless, σε άλλες μόνο με το παρεό της και φυσικά σε όλες… σκέτη «αποκάλυψη»!

Δες την στη gallery

Στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» η Άννα και ο Δημήτρης μπλέκουν σε μια μεγάλη περιπέτεια. Και αυτό γιατί η δικηγόρος πέφτει θύμα απαγωγής, με τη ζωή της να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

pagidevmenoi.jpg

Η Άννα και ο Δημήτρης, όχι μόνο δεν μπορούν να ηρεμήσουν, αλλά εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να βρουν τον μανιακό δολοφόνο. Από την άλλη, ο Σταύρος, θέλοντας να φτάσει άμεσα στη λύση του μυστηρίου, δίνει στη δημοσιότητα την υπόθεση αυτή, ζητώντας από οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οι κλήσεις στα κεντρικά της Αστυνομίας να πέφτουν βροχή, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να καταλάβουν ποιος από τους μάρτυρες λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί, η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο εφιάλτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved