Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιάζουν οι κοιλιακοί της 8 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιάζουν οι κοιλιακοί της 8 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της!

«Κλέβει» τις εντυπώσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη σμιλεμένη σιλουέτα της.

Οκτώ μόλις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, η παρουσιάστρια έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δείχνει να είναι στην καλύτερή της φάση. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αμέσως μετά τη γέννηση του μικρού της, θέλησε γρήγορα να επαναφέρει τη σιλουέτα της.

spyropoulou-(3).jpg

Και μπορεί να απόλαυσε όλες τις λιχουδιές που επιθυμούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όμως σχεδόν αμέσως μετά τη γέννα μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης κι έτσι κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά που πήρε. Η ίδια μάλιστα κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους followers της φωτογραφίες με το πρόγραμμα των ασκήσεων της στο γυμναστήριο αλλά και εικόνες από τα γεύματα της.

Το αποτέλεσμα όπως θα δεις και στη φωτογραφία που ανέβασε από την παραλία τη δικαίωσε και με το παραπάνω αφού οι κοιλιακοί της εντυπωσιάζουν.

Σε συνέντευξή της είχε πει για τη μητρότητα: «Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση... θα δούμε»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, όταν επιστρέψουν από τις διακοπές θα αφοσιωθούν στη βάφτιση του μικρού που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved