Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δίνει tips ομορφιάς:  «Έτσι θα κρατήσεις σε αρμονία το σώμα σου»
Showbiz

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δίνει tips ομορφιάς: «Έτσι θα κρατήσεις σε αρμονία το σώμα σου»

Είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες και οι εκπομπές της έχουν μεγάλη τηλεθέαση. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εδώ και χρόνια ασχολείται παράλληλα με την τηλεόραση και με την έκδοση βιβλίων σχετικά με την αυτοβελτίωση, το σώμα και την σωστή διατροφή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε tips ομορφιάς για να μπορείς να κρατήσεις σε αρμονία του σώμα σου.

Συγκεκριμένα είπε: Πρώτον, αν θέλουμε να χάσουμε κιλά, πρέπει να συγκεντρωθούν όλα μας τα γεύματα μέσα σε ένα δεκάωρο. Αν αρχίσουμε να τρώμε στις 10 το πρωί, πρέπει να σταματήσουμε στις 8 το βράδυ. Αυτό γίνεται, διότι δίνοντας συνεχώς τροφή στον οργανισμό μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτός ξεχνά τη διαδικασία της καύσης του λίπους. Επομένως, για να θυμηθεί τον εν λόγω μηχανισμό, πρέπει να τον αφήσουμε λίγες ώρες χωρίς πρόσληψη τροφής, προκειμένου να μπει στη διαδικασία να κάψει λίπος. Δεύτερον, πρέπει να κάνουμε ενζυματική διατροφή, να προσλαμβάνουμε δηλαδή τροφές με συγκεκριμένα ένζυμα, όπως ξινολάχανο, ακτινίδιο και πολλές άλλες. Χωρίς τα ένζυμα, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία λειτουργία στον οργανισμό, ό,τι κι αν αφορά αυτό.

vikyhatzivasiliou_363870277_635617998667334_8020052320223826330_n.jpg

Κι επειδή γεννιόμαστε με συγκεκριμένο αριθμό ενζύμων, τα οποία φθίνουν με τα χρόνια και όσο εμείς καταναλώνουμε επεξεργασμένες τροφές, χρειάζεται να τα αναπληρώνουμε από τη διατροφή μας. Όλα αυτά τα γράφω αναλυτικά και με συνταγές στο βιβλίο. Τρίτον, να προτιμάμε τροφές από τους πάγκους της λαϊκής και όχι από τα ράφια του σουπερμάρκετ, όπου είναι επεξεργασμένες. Τέταρτον, να πίνουμε πολύ νερό -το λένε όλοι, το επαναλαμβάνω κι εγώ-, αλλά όχι μετά το φαγητό γιατί το νερό συμμετέχει και το ίδιο ως ουσία στις μεταβολικές λειτουργίες.

https://www.instagram.com/reel/CrvbyQnAUvk/

Χωρίς νερό, δεν απομακρύνονται από τον οργανισμό ούτε οι τοξίνες του αλλά ούτε και οι καρκινογόνες ουσίες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved