Σάκης Αρσενίου: Η σύζυγός του τον απαθανατίζει στην πιο τρυφερή στιγμή με τον γιο τους στην παραλία
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Η σύζυγός του τον απαθανατίζει στην πιο τρυφερή στιγμή με τον γιο τους στην παραλία

Το πιο όμορφο Καλοκαίρι της ζωής του περνάει ο Σάκης Αρσενίου αφού πριν από μερικούς μήνες έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής μαζί με την 24χρονη σύζυγό του, Λαμπρινή περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι αγκαλιά με τον μονάκριβο γιο τους και η ευτυχία τους είναι μεγάλη.

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί τον περασμένο Μάρτιο. Συγκεκριμένα η σύζυγός του τραγουδιστή γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και εκείνος είναι ξετρελαμένος μαζί του.

arseniou-(2).jpg

Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου απολαμβάνει τις στιγμές με το γιο του στις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές που περνά ως μπαμπάς και αναμφίβολα θα του μείνουν αξέχαστες.

Η τρυφερή μανούλα μοιράζεται πολλές από τις οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια από αυτές ήταν και η τρυφερή στιγμή μπαμπά και γιου στην παραλία.

arseniou-(1).jpg

Η ίδια απαθανάτισε τους δύο άντρες της ζωής της, τη στιγμή που χαλαρώνουν στην ξαπλώστρα τους, ενώ ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά.

Δείτε τις εικόνες:

arseniou2.png
arseniou23.png

Ο Σάκης Αρσενίου είχε δηλώσει για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας.

Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί του χρόνου. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved