Λασκαράκη: «Η γυναίκα είναι icon», της έγραψαν! Το απίθανο summer σύνολο με μαγιό και τζιν σορτς!
Showbiz

Λασκαράκη: «Η γυναίκα είναι icon», της έγραψαν! Το απίθανο summer σύνολο με μαγιό και τζιν σορτς!

Μπορεί αυτές τις ημέρες η Βάσω Λασκαράκη να απολαμβάνει τις ομορφιές της Ιταλίας, ωστόσο στην Κρήτη έκανε μοναδικές εμφανίσεις.

Η όμορφη ηθοποιός περνά ένα φανταστικό καλοκαίρι με τους δικούς της ανθρώπους. Βουτιές στη θάλασσα, υπέροχα γεύματα, βόλτες για παγωτό και βραδινές εξορμήσεις στις υπέροχες παραλίες γέμιζαν την καθημερινότητα στο νησί και φυσικά από αυτές εμείς κρατάμε και τις μοναδικές της εμφανίσεις.

vasolaskaraki_368585861_18383125177012217_8541155167154717038_n.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη διαθέτει πολύ καλό γούστο και πάντα οι εμφανίσεις της είναι προσεγμένες. όπως αυτή που έκανε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου! Επέλεξε ένα κοντό τζιν σορτάκι, συνδυασμένο με υπέροχο μπούστο από το μπικίνι της και κιμονό στο ίδιο μοτίβο!

Τα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά τόσο για την σιλουέτα της όσο και για το σύνολό της!

Δες την στη gallery

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες.

laskaraki-(4).jpg

Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι. Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», έχει πει για τα μυστικά της σιλουέτα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved