Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές «λουσμένη» στο φως του καλοκαιριού
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές «λουσμένη» στο φως του καλοκαιριού

Την ευγνωμοσύνη της για το καλοκαίρι που έζησε θέλησε να εκφράσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά τις όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά της και το μεσημέρι της Κυριακής 20/8 έκανε το ίδιο για άλλη μια φορά.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και λουσμένη στο φως του ελληνικού καλοκαιριού.

Η εντυπωσιακή κυρία μοιράστηκε τη χαρά της για το καλοκαίρι που πέρασε στα νησιά της Ελλάδας και μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή εξέφρασε την ευγνωμοσύνη που νιώθει.

Μάλιστα έγραψε μερικούς υπέροχους στίχους του Τίτου Πατρίκιου.

1692558845093-863651851-Xwris-titlo.jpg

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτησή της
«Για σκεψου να μην προφταινα κι αυτο το καλοκαιρι, να δω το φως ξανα εκτυφλωτικο, να νιωσω την αφη του ηλιου στο κορμι μου, να οσμιστω δροσερες και χαλασμενες μυρωδιες, να γευτω γλυκοξινες και πιπερατες γευσεις, ν ακουω τα τζιτζικια ως τα καταβαθα της νυχτας, να καταλαβαινω τους δικους μου που αγαπω, να μην αδημονω μ αυτους που με στηριζουν.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Να σκεφτομαι κι αυτους που ηθελα να ξεχασω, να βρισκω φιλους που ερχονται απο μακρια, ν αφηνω κι αλλες ζωες να μπαινουν στη δικη μου, να κολυμπαω σε θαλασσες ζεστες, ν αντικριζω φρεσκα σωματα γυμνα, ν αναπολησω ερωτες,να ονειρευτω καινουργιους, ν αντιληφθω τα πραγματα που αλλαζουν.

Ετσι καθως τα προφτασα αυτο το καλοκαιρι, λεω να ελπιζω για προσεχη Χριστουγεννα, για καποια επομενη Πρωτοχρονια- ασε να δουμε και για παραπερα», Τιτος Πατρικιος.

Ευγνωμων για το καλοκαιρι που εζησα εφετος! Και τωρα..επιστροφη.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved