Σάκης Τανιμανίδης: Ποζάρει αγκαλιά με τον πατέρα του - H ανάμνηση από το World Party!
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Ποζάρει αγκαλιά με τον πατέρα του - H ανάμνηση από το World Party!

Στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο πατρικό του σπίτι συνεχίζει τις διακοπές του ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πήρε την οικογένεια του και βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγο πριν από την επιστροφή του δεύτερου κύκλου του “Dragon’s Den”, ο Σάκης περνάει χρόνο με τους γονείς του και μάλιστα κάνει και αρκετές εξορμήσεις με εκείνους σε μοναδικά σημεία.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής 20 Αυγούστου μαζί με τον πατέρα του. Συγκεκριμένα, μπαμπάς και γιος επισκέφτηκα την Παναγία Σουμελά στη Βέροια.

sakis

H ανάμνηση από το World Party!

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης θυμήθηκε πώς όταν παρουσίαζε το “World Party” είχε βρεθεί στην Παναγιά τη Σουμελά στην Τραπεζούντα, μαζί πάλι με τον πατέρα του.

«Χαιρετίσματα σε όλους τους Πόντιους του κόσμου από την Παναγία Σουμελά, με τον πατέρα μου! Αυτή την φορά στην Σουμελά πάνω από την Βέροια, όχι αυτή στην Τραπεζούντα που είχαμε πάει πάλι με τον πατέρα μου με το World Party, πριν 8 χρόνια», έγραψε στη λεζάντα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

tanimanidis

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved