Θλίψη και οργή από τους επώνυμους για τις φωτιές που κατακαίνε την Ελλάδα
Showbiz

Θλίψη και οργή από τους επώνυμους για τις φωτιές που κατακαίνε την Ελλάδα

Δεκάδες είναι τα ενεργά μέτωπα με τις φωτιές να κατακαίνε την Ελλάδα.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται όλη η χώρα με τα ενεργά με τις φωτιές να παραμένουν ανεξέλεγκτες σε Αλεξανδρούπολη, Εύβοια, Ροδόπη, Καβάλα, Βοιωτία και Κύθνο ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως διακόπηκε η κυκλοφορία του Προαστιακού στο τμήμα Κινέτα - Άνω Λιόσια μετά από εντολή της Πυροσβεστικής λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στον Ασπρόπυργο.

Οι επώνυμοι Έλληνες μέσα από τα social media προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσφέρουν τη βοήθειά τους ενώ δεν είναι λίγα κι εκείνα τα μηνύματα θλίψης αλλά και οργής.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2282023-103248-pm.jpg

«Ο θεός να βάλει το χέρι του να σωθούμε από αυτό το χάος», έγραψε η Ελένη Χατζίδου ενώ η Κατερίνα Καινούργιου, σημείωσε πως:

«Πόση θλίψη, δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους μας», έγραψε ποστάροντας μια φωτογραφία από τη μεταφορά βρεφών που μεταφέρθηκε σε πλωτό νοσοκομείο λόγω της εκκένωσης του νοσοκομείου στην Αλεξανδρούπολη.

«Καλή δύναμη σε όλους», γράφει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δεν είναι λίγοι και οι επώνυμοι, οι οποίοι μέσα από τα stories τους κάνουν έκκληση για βοήθεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved