Μαίρη Συνατσάκη: Η ονειρεμένη γωνιά στο δωμάτιο της κόρης της - Η νονά Ντορέττα έκανε την αποκάλυψη
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η ονειρεμένη γωνιά στο δωμάτιο της κόρης της - Η νονά Ντορέττα έκανε την αποκάλυψη

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου ως νονά είναι συνέχεια στο σπίτι τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός, βρέθηκε πρόσφατα για άλλη μια φορά στο σπίτι του ζευγαριού της ελληνικής showbiz και πέρασε αρκετό χρόνο με την βαφτιστήρα της, Ολίβια, μέσα στο δωμάτιό της.

Και μπορεί να έχουμε δει αρκετές φορές πλάνα μέσα από το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη, όπως η ίδια τα μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως τη συγκεκριμένη και ονειρεμένη γωνιά από το δωμάτιο της μικρής, έτσι όπως μας την έδειξε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν την είχαμε ξαναδεί!

«Νονέτα εν δράση», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η Ντορέττα Παπαδημητρίου και δεν έμεινε εκεί.

doretta.png

Λίγη ώρα μετά ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο της Ολίβιας στην οποία είδαμε τη μπαλκονόπορτα, το μπαούλο με το όνομά της, την κούνια της, τα παιχνίδια της και τα χουχουλιάρικα χαλιά.

Δείτε το κι εσείς παρακάτω:

doretta2.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved