Επέτειος γάμου για την Κατερίνα Στικούδη! Η φωτό με το παραμυθένιο νυφικό της και το φιλί
Showbiz

Επέτειος γάμου για την Κατερίνα Στικούδη! Η φωτό με το παραμυθένιο νυφικό της και το φιλί

Πέντε χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη.

Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειο του γάμου του με την τραγουδίστρια να μοιράζεται με τους followers της μια τρυφερή φωτογραφία. Η Κατερίνα ντυμένη με το κατάλευκο και παραμυθένιο νυφικό της και ο γοητευτικός σύζυγός της δίπλα να της δίνει ένα φιλί! «25 Αυγούστου 2018», έγραψε η Κατερίνα.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2582023-104306-mm.jpg

Οι δυο τους ενώθηκαν μυστικά με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Αυγούστου του 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, την ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ τρία χρόνια μετά ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που ακούει στο όνομα, Βύρωνας.

Η Κατερίνα ήταν από τις πιο λαμπερές νύφες αν και το νυφικό της ήταν απλό αλλά τόσο ρομαντικό. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου είχε τα μαλλιά της ριγμένα στους ώμους κυματιστά ενώ στο γλέντι τα έπιασε έναν κότσο για να νιώθει πιο άνετα. Το μακιγιάζ της γήινο δίνοντας έναν πιο έντονο χρωματισμό στα χείλη της.

Δες την στη gallery

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά. Ναι, στο χωριό Μορφάτι στη Θεσπρωτία. Δεν έχει σημασία το μέρος, πόσους καλεσμένους θα έχεις ή αν οι βέρες είναι 24 καράτια. Σημασία έχει εκείνη τη μέρα να έχεις ανθρώπους που χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου. Και γιατί, παρακαλώ, να μην παντρευτώ στο χωριό; Τα χωριά μας είναι πανέμορφα, όλη η Ελλάδα είναι ευλογημένη. Με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους», έχει πει η ίδια εξηγώντας τους λόγους που κράτησε τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved