Ξεσπά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον γάμο της: «Το θεωρώ πολύ κουραστικό, ένα γραφικό κλισέ»
Showbiz

Ξεσπά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον γάμο της: «Το θεωρώ πολύ κουραστικό, ένα γραφικό κλισέ»

Ενοχλημένη εμφανίζεται σε συνέντευξή της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιλώντας για τις συνεχείς και επίμονες ερωτήσεις που της κάνουν για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη για τον οποίο δεν έχει αφήσει καμία πληροφορία να διαρρεύσει... 

«Με κουράζει που οι δημοσιογράφοι έχουν πάθει εμμονή με τον γάμο. «Πότε θα παντρευτείς;» και «αν θα παντρευτείς». Συνέχεια όλο αυτό. Και τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν σε σχέση, «Πότε θα κάνετε το επόμενο βήμα;» και τέτοια.

Το θεωρώ πολύ κουραστικό, ένα γραφικό κλισέ» είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αναφερόμενη στην επίμονη ερώτηση που της κάνουν για τον γάμο της με τον γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.

piladakis-nafsika.jpg

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: Εν τω μεταξύ, εγώ δεν είχα ποτέ εμμονή με τον γάμο, ήταν κάτι που δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα. Με ενοχλεί που απασχολεί τον κόσμο αν θα παντρευτώ ή αν θα χωρίσω.

Μου φαίνεται περίεργο, άβολο. Δεν μου αρέσει να ταυτίζομαι ως κυρία του κυρίου. Ήταν πάντα το πρόβλημά μου αυτό. Με ενοχλεί να γράφουν «η κοπέλα του Χ», «η σύζυγος του Ψ». Είμαι αυτή που είμαι και έχω δική μου υπόσταση, δεν με καθορίζει η σχέση μου» κατέληξε για το θέμα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved