Τραϊάνα Ανανία: «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας» - Επέστρεψε στο instagram μετά την κατακραυγή
Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: «Τραβάτε στον ψυχολόγο σας» - Επέστρεψε στο instagram μετά την κατακραυγή

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε χτες η Τραϊάνα Ανανία με την κίνηση που έκανε σε παραδοσιακό πανηγύρι της Ικαρίας καθώς αποφάσισε να χορέψει μόνη της στην πίστα, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο με το οποίο θέλησε να προσβάλει το πλήθος που βρέθηκε στο ίδιο πανηγύρι.

Η ηθοποιός έσπευσε να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από το βίντεο που ανέβασε καθώς η κριτική προς το πρόσωπό της ήταν έντονη.

an12.jpg

Τραϊάνα Ανανία

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ' όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο στον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκέι ή πουτ***. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα "χωριό" γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο "τρελός του χωριού". Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας "για τα πανηγύρια". Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. "Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;" ρώτησα τον Γιάννη.. "Όχι, αφού είσαι τρελή"... Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού», έγραψε η Τραϊάνα Ανανία.

https://www.instagram.com/reel/CwZaST-MHSE/

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ INSTAGRAM:

Μετά από τα αρνητικά σχόλια που έλαβε καθώς η κίνηση της έγινε θέμα στο νησί της μακροζωίας, η ίδια έλαβε ένα ακόμη μήνυμα που δεν της άρεσε καθόλου. «Γιατί είσαι εσύ διάσημη είπαμε;» ήταν η πρώτη ερώτηση που έλαβε η ηθοποιός. Ο ίδιος ακόλουθος λίγο μετά, της έστειλε κι άλλα μηνύματα τα οποία έγραφαν, «Καλέ κολλητή, γιατί απενεργοποιείς τα σχόλια από το βίντεο; Θέλουμε δικαίωμα σχολιασμού σε όλα τα βίντεο σου. Μην είσαι εγωίστρια».

Η ίδια απάντησε: «Sorry παιδιά, είμαι διακοπές. Ό,τι θέλετε να μάθετε για μένα τραβάτε στο Wikipedia. Αν θέλετε να βγάλετε το hate σας, τραβάτε στον ψυχολόγο σας» απάντησε η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Τραϊάνα Ανανία!

TR2.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved