«Νέο επεισόδιο» για την Τραϊάνα στην Ικαρία: «O 89χρονος ιδιοκτήτης του δωματίου με έπαιρνε μάτι»
Showbiz

«Νέο επεισόδιο» για την Τραϊάνα στην Ικαρία: «O 89χρονος ιδιοκτήτης του δωματίου με έπαιρνε μάτι»

Αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η τελευταία φορά που η Τραϊάνα Ανανία επισκέπτεται την Ικαρία.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Παράδεισος των κυριών” δεν πέρασε καθόλου καλά στο νησί της μακροζωίας καθώς από την στιγμή που πήγε εκφράζει την δυσαρέσκεια της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H Τραϊάνα Ανανία το μεσημέρι της Κυριακής 27/8, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με το κείμενό της για την Ικαρία, απάντησε σε μερικά σχόλια που έλαβε.

Στη συνέχεια έσπευσε να μοιραστεί διάφορα περιστατικά και μάλιστα αναφέρει πως ο 89χρονος ιδιοκτήτης του δωματίου την παρακολουθούσε ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο της με τον φίλο της.

ανανια

Η ίδια φαίνεται να έχει απογοητευτεί από τις διακοπές της καθώς σε νέα της ανάρτηση μίλησε για διάφορα ακόμη περιστατικά:

Αναλυτικά γράφει:

«Έτσι για την ιστορία. Είχα κλείσει δωμάτιο για να μείνω στο Γιαλισκάρι (Ικαρία) από τις 9 Αυγούστου για ένα μήνα. Το πρώτο βράδυ ο 89 χρονών ιδιοκτήτης του δωματίου ήρθε και έπαιρνε μάτι από το παράθυρο εμένα και τον φίλο μου που είχαμε ξαπλώσει. Βγήκα έξω τσίριζα και από τη γειτονιά έμαθα ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος και ότι έχουν πολλούς τέτοιους εδώ στην Ικαρία. Αναγκάστηκα να ψάχνω Αυγουστιάτικα για άλλο δωμάτιο αλλά τίποτα. Το καράβι για επιστροφή ήταν γεμάτο. Μετά από δυο μέρες βρέθηκε αυτό το κουκλίστικο τροχόσπιτο να με φιλοξενήσει.

ΑΝΑΝΙΑ

Εκεί με περίμεναν άπειρες δυσκολίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές που ποτέ δε θα ξεχάσω. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και η ροζ Ρενα μου με τον Θοδωρή και απάλυνε ο πόνος μου. Ένα πρωί η Ροζ μου, με τράβηξε αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες και σήμερα που νιώθω περίεργα για το «καλοκαίρι μου» μοιράζομαι εκείνο το πρωινό μας. Θα μοιραστώ και άλλη μια εικόνα. Την εικόνα που έχω στη μνήμη μου, με τον παππού μου τον Κώστα να διασχίζει το πάρκο με μια τεράστια σακούλα με το δώρο γενεθλίων μου. Ήμουν 6 χρόνων και τον κοιτούσα από το παράθυρο του διαμερίσματος μας στη Χαριλάου να έρχεται. Ήταν το πρώτο τροχόσπιτο της Barbie. Η ζωή μου το τελευταίο μήνα μοιάζει με τα βασανιστήρια που έκανα σε όλες μου τις Barbie μαζί …

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved