Αναστάσης Κολοβός: «Είμαι σχεδόν 30 χρόνια στη δουλειά και ξέρω πόσο αναλώσιμοι είμαστε»
Showbiz

Αναστάσης Κολοβός: «Είμαι σχεδόν 30 χρόνια στη δουλειά και ξέρω πόσο αναλώσιμοι είμαστε»

Ο Αναστάσης Κολοβός παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για τους ρόλους που έχει υποδυθεί και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Ζούβα από το Έλα στη θέση μου και την επιτυχία που βίωσε λόγω της σειράς.

  • Έχετε συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Ποια ξεχωρίζετε και γιατί;

Όλους τους αγαπώ με έναν τρόπο. «Καψουρεύτηκα» τον Βαλάντη από την «Τσιγγάνα πεθερά», αλλά αγάπησα βαθιά τον Ζούβα από το «Έλα στη θέση μου». Έλα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο (ψευδώνυμο Τραβόλτα) από το χωριό μου, την Κύμη, που δεν ζει πια, γιατί αντέγραψα την προσωπικότητά του. Ο Ζούβας, ναι, θα ομολογήσω πως μου λείπει πολύ, νομίζω ότι μέχρι να πεθάνω θα με φωνάζουν στον δρόμο Ζούβα!

  • Η σειρά «Έλα στη θέση μου» γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Πώς το βιώσατε όλο αυτό;

Να σου πω την αλήθεια, η σειρά ήρθε σχετικά αργά στην τηλεοπτική μου καριέρα, μία και είχα συμμετάσχει σε πολλές άλλες πριν. Όπως προείπα, όμως, ο Ζούβας ήταν σταθμός στη ζωή μου και την επιτυχία την εξέλαβα σαν το αποτέλεσμα της σκληρής μου δουλειάς. Κατά τα άλλα, η ζωή μου και οι συνήθειές μου δεν άλλαξαν παρ’ όλη τη χαρά που βίωσα όλα αυτά τα πέντε χρόνια. Είμαι σχεδόν 30 χρόνια στη δουλειά και ξέρω πόσο αναλώσιμοι είμαστε για να αφήσω μια επιτυχία να με κάνει να καβαλήσω καλάμι. Άλλωστε, όπως λέω, ηθοποιοί είμαστε, παιδιά, ηρεμήστε, δεν ανακαλύψαμε και την πενικιλίνη.

kolovos2.jpg
  • Επίσης, ιδιαίτερη στιγμή στην καριέρα σας αποτελεί η κινηματογραφική ταινία «Τσίου». Τι πιστεύετε ότι την έχει κάνει διαχρονική και πείτε μας δυο λόγια για το παρασκήνιο της ταινίας;

Το low budget της ταινίας το 2005 ήταν παροιμιώδες. Κάναμε τα γυρίσματα στις γειτονιές και στα σπίτια μας, σκέψου. Η επιτυχία νομίζω οφείλεται στο αυθεντικό των χαρακτήρων, στο έως αφιλτράριστο παίξιμο των ηθοποιών, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι ένα τόσο σκληρό θέμα όπως τα ναρκωτικά μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με μια τρυφερότητα. Δεκαπενταύγουστος σε μια άδεια Αθήνα ο Τσίου ψάχνει τη δόση του και συναντά διάφορους ανθρώπους με τους οποίος αλληλεπιδρά, προκύπτοντας πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις… Φτιάξαμε μια ταινία με αγάπη, νεανική, αυτό και μόνο έκανε τον κόσμο να την αγαπήσει, είπε ο Αναστάσης Κολοβός στην Espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved