Αναστάσης Κολοβός: «Δεν γουστάρω τις ταμπέλες στη ζωή μου»
Showbiz

Αναστάσης Κολοβός: «Δεν γουστάρω τις ταμπέλες στη ζωή μου»

Ο Αναστάσης Κολοβός είναι ένας πετυχημένος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης με ρόλους που τον έχουν κάνει να αγαπηθεί από το κοινό.

Ο ρόλος του μέσα από την κινηματογραφική ταινία «Τσίου» έχει γίνει διαχρονικός, ενώ μέσα από τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» ο ρόλος του ως «Ζούβας» αγαπήθηκε πολύ. Ο ίδιος μιλά για πολλά και διάφορα σε συνέντευξή του.

  • Έχετε δηλώσει σε συνέντευξή σας ότι ο ηθοποιός δεν θέλετε να υπερκαλύψει τον άνθρωπο. Τι εννοείτε με αυτό;

Ο ηθοποιός είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Είμαι ηθοποιός, όπως θα ήμουν πωλητής, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός κ.λπ. Δεν θα ήθελα ποτέ η αναγνωρισιμότητα και τα φώτα να με ορίσουν – δεν βρήκα και το φάρμακο για τον καρκίνο. Δεν γουστάρω τις ταμπέλες στη ζωή μου. Είμαι ο Αναστάσης.

Ο Τάσος για τους κολλητούς που είτε αγαπώ και με αγαπούν είτε όχι. Δεν θα ήθελα αποδοχή λόγω της δουλειάς μου από τους ανθρώπους μου αλλά επειδή είμαι αυτό που είμαι, και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Με ενδιαφέρει η αναγνώριση στη δουλειά, όπως όλους, φαντάζομαι, αλλά στη ζωή μου δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ το όνομά μου και την καριέρα μου.

kolovos.jpg
  • Για να αλλάξουμε κλίμα, τι ρόλο παίζει για εσάς στη ζωή σας η σύντροφός σας Αθανασία;

Με τη σύντροφό μου έχουμε από κοινού στο μυαλό μας να μην τεκνοποιήσουμε. Παιδί για εμάς είναι η ίδια η σχέση, που την αγαπάμε, την τρέφουμε, την ποτίζουμε και καμιά φορά τη μαλώνουμε αν κάνει αταξίες, ίσως να υιοθετήσουμε ένα παιδί κάποια στιγμή. Η Αθανασία Κούσουλα είναι η συνοδοιπόρος μου στο ταξίδι της ζωής μου. Την αγαπώ, τη σέβομαι και πρωτίστως τη θαυμάζω. Σαν σύμβουλος ψυχικής υγείας βοηθάει πολύ κόσμο και αυτό με κάνει να τη θαυμάζω. Το μαγικό είναι ότι παίρνω πίσω feedback υπέροχων συναισθημάτων.

  • Πώς έγινε η γνωριμία σας;

Τη γνώρισα σαν ηθοποιό, αφού είχε τελειώσει το Πάντειο Πανεπιστήμιο ως ψυχολόγος. Όταν είδε τη δυσκολία της δουλειάς μέσα από εμένα από κοντά και την καθημερινότητά μου, απομυθοποίησε καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους και έφυγε τρέχοντας. Έπειτα από άπειρα πτυχία, πια ασκεί τη δουλειά της τέλεια ως ψυχολόγος, αφού ανακατεύει την ψυχολογία με τη διατροφολογία και τη γυμναστική, και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπου, είπε ο Αναστάσης Κολοβός στην Espresso.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved