Αντωνία Καούρη: Νέα, ωραία και ταλαντούχα – Η ζωή της μετά το The Voice
Showbiz

Αντωνία Καούρη: Νέα, ωραία και ταλαντούχα – Η ζωή της μετά το The Voice

Η ανερχόμενη Αντωνία Καούρη, την οποία γνωρίσαμε από το «The voice», βιώνει την ευτυχία στα προσωπικά της, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Ως το τέλος».

Η Αντωνία Καούρη, το δροσερό κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το talent show «The voice», κάνει την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα ακόμη πιο αισθητή, με την κυκλοφορία μιας ολοκληρωτικά δικής της δουλειάς με τίτλο «Ως το τέλος». Δυναμική και ταλαντούχα, η Αντωνία δεν περνά απαρατήρητη.

Χρησιμοποιεί με σοφία τόσο τον ενθουσιασμό όσο και τη δημιουργικότητά της δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και παλεύει πάντα... ως το τέλος. Το ομώνυμο τραγούδι, που υπογράφει, μιλά για την αγάπη και τη δύναμη του έρωτα, σε συνδυασμό με τα όρια του εαυτού μας.

«Είναι μια πολύ σημαντική κυκλοφορία για εμένα. Νιώθω πολύ περήφανη για δύο λόγους. Αφενός γιατί είναι ένα τραγούδι που το έχω γράψει εξ ολοκλήρου εγώ, αφετέρου γιατί η ομάδα μου με πιστεύει και με εμπιστεύεται και κατάφερα η τρίτη κυκλοφορία μου μετά το "Έτσι είναι οι σχέσεις" και το "Για φαντάσου" να είναι ένα αποκλειστικά δικό μου δημιούργημα.

Έχω αρκετό υλικό ακόμα και ανυπομονώ να σας το παρουσιάσω», λέει στη Realnews.

Η Αντωνία λειτουργεί αλλιώς όταν είναι ερωτευμένη.

«Υπάρχουν διάφορα στάδια που περνάω. Στην αρχή έχω αυτόν τον γλυκό κόμπο στο στομάχι, μετά είμαι πολύ πιο cool, πιο ήρεμη και απολαμβάνω αυτό που συμβαίνει. Σίγουρα όταν κάποιος είναι ερωτευμένος νιώθει έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο, άρα, ναι, νιώθω γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό».

kaouri2.jpg

Η μουσικός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τη συντροφικότητα. «Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε μια πολύ ωραία φάση της ζωής μου... Ωστόσο, μπορεί για πολλούς η μοναξιά να είναι κάτι αρνητικό, αλλά εγώ απολαμβάνω να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Το βρίσκω ουσιαστικό. Αναδιοργανώνομαι, σκέφτομαι, βάζω τις προτεραιότητές μου και απλά περνάω καλά με τον εαυτό μου. Σε όποιον δεν έχει δοκιμάσει να περνά χρόνο με τον εαυτό του ή φοβάται να το κάνει θα πρότεινα να το τολμήσει. Στο τέλος αυτό το ταξίδι θα τον αποζημιώσει», λέει χαρακτηριστικά.

Η Αντ. Καούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα και έχει να θυμάται πολλά από την παιδική της ηλικία.

«Ήμουν τρομερά υπερκινητικό παιδί. Με θυμάμαι να παίζω ντραμς με κατσαρόλες στο πάτωμα της κουζίνας και να είμαι μονίμως σε μια ένταση, μια αναστάτωση. Η φύση και η μουσική πάντα βοηθούν. Έχω μεγαλώσει στο βουνό, κάνοντας σπορ από πολύ μικρή. Τον χειμώνα προσπαθώ να φεύγω από την Αθήνα και να επισκέπτομαι τον τόπο μου. Πηγαίνω εκεί όταν προλαβαίνω και χάνομαι στην πίστα του σκι. Νιώθω όχι μόνο ότι αποφορτίζομαι από όλη την ένταση, αλλά σαν να φορτίζονται εκ νέου το σώμα και το μυαλό μου», σημειώνει.

Εκτός από τη σόλο καριέρα της είναι και μέλος του συγκροτήματος INCO. «Εκείνο που χρειάζεται ένα συγκρότημα για να επιβιώσει είναι καλή ενέργεια και καλή θέληση», εξηγεί και προσθέτει: «Στα plus θα μετρήσει να είσαι φίλος με τα μέλη του συγκροτήματος όπως είμαι εγώ με τον Ηλία Μπόγδανο και όλα τα μέλη της μπάντας. Μου αρέσουν γενικά οι μπάντες. Έχουν ένα διαφορετικό vibe, είναι μια άλλη εμπειρία».

Η Αντωνία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δήλωσε συμμετοχή στο «The voice»: «Εκείνη την περίοδο, λόγω κορονοϊού, δεν είχα δουλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που επιτέλους ήμουν σε μια σκηνή. Ένα talent show σαν το "The voice" σίγουρα βοηθά, δίνει μια ώθηση στον καλλιτέχνη. Πέρα από αυτό, κατάφερα να μάθω πολλά πράγματα. Με βοήθησε πολύ και ο κόουτς μου, ο Σάκης Ρουβάς. Τόσο φωνητικά όσο και στη σκηνική παρουσία».

Το μότο της είναι «Overmastering passion for music and life» («Ακατανίκητο πάθος για μουσική και ζωή») και η ίδια λέει γιατί: «Τις περισσότερες ώρες της ημέρας φοράω τα ακουστικά μου ακούγοντας μουσική. Όταν δεν τα φοράω, σημαίνει πως είμαι στο αυτοκίνητο, άρα έχω βάλει μουσική εκεί. Αυτό είναι ρουτίνα για εμένα. Δεν μπορώ -και δεν θέλω- να ζήσω χωρίς μουσική. Η ζωή και η μουσική είναι αλληλένδετα για εμένα, δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved