Αντίνοος Αλμπάνης: Μας συστήνει την κούκλα αδελφή του και αποκαλύπτει τι της έκανε όταν ήταν παιδιά!
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Μας συστήνει την κούκλα αδελφή του και αποκαλύπτει τι της έκανε όταν ήταν παιδιά!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δεν ανεβάζει και πολύ συχνά φωτογραφίες που να αποκαλύπτουν κάτι από την προσωπική του ζωή ή την οικογένειά του γενικότερα όμως τώρα που είναι σε mood διακοπών, είπε να κάνει μία εξαίρεση. 

Αυτές τις μέρες ο ηθοποιός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο, ένα νησί που λατρεύει και το οποίο είχε πολύ καιρό να επισκεφτεί.

Εκεί φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να συναντήσει πολύ δικούς του ανθρώπους με τους οποίους έζησε τα πιο τρυφερά χρόνια της παιδικής και εφηβικής του ηλικίας.

Όμως πρώτα απ' όλους είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με την αγαπημένη του αδελφή, τη Γιούλη Αλμπάνη με την οποία μετά από καιρό έκαναν διακοπές μαζί.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης λοιπόν μας εξέπληξε ευχάριστα ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες της καλλονής αδελφής του η οποία έχει τέλειες αναλογίες, πολύ ωραίο στυλ και εντυπωσιακά σγουρά μαλλιά.

«Αυτή είναι η αδερφή μου. Αυτά είναι τα μαλλιά της αδερφής μου. Όταν ήμουν μικρός κούρδιζα τα αυτοκινητάκια μου και τα πετούσα μέσα στα μαλλιά της. Όμορφα, πολιτισμένα, αδιαπραγμάτευτα. Με αγαπάει ακόμη. Τα μισά να μου έκανα» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε ο ηθοποιός, χαρούμενος που μετά από καιρό μοιράζεται χρόνο με ένα τόσο αγαπημένο του πρόσωπο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved