Δύσκολη μέρα για τη Λίνα Πρίντζου:«Θα με έπαιρνε τηλέφωνο να μου κάνει παράπονα που πάλι την ξέχασα»
Showbiz

Δύσκολη μέρα για τη Λίνα Πρίντζου:«Θα με έπαιρνε τηλέφωνο να μου κάνει παράπονα που πάλι την ξέχασα»

Δύσκολη μέρα η σημερινή για τη Λίνα Πρίντζου!

Πρώτη του Σεπτέμβρη και σαν σήμερα θα γιόρταζε η μητέρα της.

Η όμορφη σύζυγός ηθοποιός και σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου συγκινεί με την ανάρτησή της κάνοντας τον θλιβερό απολογισμό του καλοκαιριού που οι φωτιές στο επίλογό του έφεραν τεράστια καταστροφή ενώ αναφέρεται και στις απώλειες της ζωής της.

linaprintzou_358365218_1685841161850842_7162282923024189563_n-(2).jpg

«Είναι και αυτή η θλίψη του Σεπτέμβρη, που έχεις την αίσθηση οτι κάτι τελείωσε, κάτι που ζήσαμε άρχισε πια ξεθωριάζει κ να συρρικνώνεται προκειμένου να βρει την θέση του στις ντάνες πια, με τις αναμνήσεις.

Είναι που σήμερα θα γιόρταζε και η μάνα μου και θα με έπαιρνε τηλέφωνο να μου κάνει παράπονα που πάλι την ξέχασα και τι περίεργο πράγμα, όσο ζούσε, ξεχνιόμουν, ίσως με την σιγουριά και την αφέλεια πως πάντα θα είναι εκεί, για να με περιμένει και τώρα που έφυγε, λύχνος φωτεινός στα μονοπάτια του μυαλού μου, να μου υπενθυμίζει γενέθλια και γιορτές χωρίς αντίκρισμα.

Είναι που χάσαμε και τον Εβρο και απωλέσαμε ολοκληρωτικά Ζωη! Και τι περίεργο πράγμα, όσο μακριά και αν είναι, φτάνει μέχρι τα σπίτια μας η κάπνα, κάθεται στα έπιπλα στο καινούργιο μας σαλόνι, θάμπωσε και το γυαλί της τηλεόρασης και τώρα πια δεν δείχνει, ως κι στα σεντόνια που κυλιόμασταν χθες τ σκέπασε και πια δεν μαρτυρούν ζωή, πιότερο σε σάβανο φέρνουν!

Και όλο τινάζεται ο σκύλος μας να διώξει απο πάνω του την στάχτη και την αποφορά που έρχεται απο το ανοικτό παράθυρο. Μια αποφορά που την γεννά η σήψη και η εγκατάλειψη, και όσο να φυτεύουμε βασιλικούς σε γλάστρες και να παρφουμαριζόμαστε με ακριβά αρώματα, πάντα θα αναδύεται εκείνη η μυρωδιά που έχουν τα κλειστά διαμερίσματα, απο το σιφόνι της αποχέτευσης και απο την μούχλα που έχει τινάξει ταπετσαρία και σοβά!

Είναι αυτές οι απώλειες, μεγάλες η μικρές, πολλές ή λίγες που αλλάζουν την Ζωή μας και θα πρέπει πια να μάθουμε να περπατάμε στα καμμένα!
#mood #endofsummer #lifeonfire #sadness #missing», έγραψε.

https://www.instagram.com/reel/CwpkjIso3YI/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved