Τανιμανίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για την 5η γαμήλια επέτειο και το σχόλιο της Μπόμπα
Showbiz

Τανιμανίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για την 5η γαμήλια επέτειο και το σχόλιο της Μπόμπα

Επέτειος γάμου για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ πλέον την οικογενειακή τους ευτυχία έχουν ολοκληρώσει οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Μπορεί η Χριστίνα να επέλεξε για ένα διάστημα να κρατήσει αποστάσεις από τα social media ωστόσο έκανε μια εξαίρεση τη σημερινή ημέρα ώστε να απαντήσει στην τρυφερή ανάρτηση του συζύγου της.

sakiswp_321575537_1022355342056409_8138114136086521483_n.jpg

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του… που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!😂).

Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται!
@chrismpo ❤️ #weddinganniversary», έγραψε ο παρουσιαστής με τη Χριστίνα να σχολιάζει: «Δεν υπάρχουν λόγια για το ποσό σ αγαπώ ❤️ Χρόνια μας πολλά!!!»

Δες την ανάρτησή του

https://www.instagram.com/p/CwqMjCrMDID/

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα αρχές Αυγούστου είχε γράψει:

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις.
Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου.
Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας».

Δες φωτό από τον γάμο τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved