Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η κοινή φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Γούντι Άλεν
Showbiz

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Η κοινή φωτογραφία από τη συνάντηση με τον Γούντι Άλεν

Συνέντευξη από τον Γούντι Άλεν πήρε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τον επιτυχημένο σκηνοθέτη. Ο κριτικός κινηματογράφου που έχει στο ενεργητικό του πολλές αντίστοιχες επιτυχημένες συνεντεύξεις έκανε για άλλη μια φορά την έκπληξη.

«Wοοdy is back! Πιστεύει φουλ στην τύχη, είναι φριχτός μουσικός, κατά τη γνώμη του, έχει μια άποψη για την αγγαρεία στο γάμο, λέει αν η 50η του ταινία θα είναι και η τελευταία, και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει άλλη μια- θα είναι στην Αθήνα ή αλλού?

koutsogianopoulos.JPG

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Στα μέρη μας ο Γούντι Άλεν έρχεται για την πρεμιέρα του Γυρίσματα της Τύχης στις 8/9 στην Αίγλη Ζαππείου και για να παίξει κλαρινέτο την επομένη. Και χαίρεται πολύ γιατί έχει ξαναέρθει οικογενειακώς και πάντα το απολαμβάνει.

Δείτε σύντομα απόσπασμα της κουβέντας μας στο @megatvcom. Α ναι, η ταινία είναι στα γαλλικά, παίζει η #loudelaage ο #melvilpoupaud και η υπέροχη #valerielemercier και είναι μυστηριοαισθηματογουντιαλεντική τελείως, κυλάει σα νεράκι, από τις καλές του- και τα γαλλικά της πάνε πολύ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος:

https://www.instagram.com/p/CwxE1g7IWNn/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved