Μαίρη Μηλιαρέση: «Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη»
Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: «Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη»

Για την τηλεόραση και όχι μόνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η παρουσάστρια σχολίασε και κάποιες κακιές κριτικές που έχει ακούσει κατά καιρούς.

  • Πώς βλέπετε την τηλεόραση σήμερα;

Βλέπω ότι έχει αρχίσει και γυρίζει στις εποχές όπου ξεκίνησα εγώ. Βγαίνουν ξανά παιχνίδια όπως το «Ρουκ Ζουκ» που παίζεται με μεγάλη επιτυχία, αλλά και το «Μεγάλο Παζάρι». Γενικά βλέπω μια αλλαγή και πολύ καλές παραγωγές και στη μυθοπλασία.

  • Θα θέλατε να παρουσιάσετε ξανά ένα τηλεπαιχνίδι, γιατί ήταν κάτι που σας ταίριαζε πολύ;

Μου ταίριαζε, αλλά αποχώρησα για να μεγαλώσω την κόρη μου και μετά δεν είχα πρόσβαση στην τηλεόραση. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αν έκανα ειδικά ένα τηλεπαιχνίδι.

  • Τι εννοείτε δεν έχετε πρόσβαση στην τηλεόραση, δεν σας κάνουν προτάσεις;

Οι προτάσεις γίνονται στους ανθρώπους που είναι μέσα στον κύκλο της δουλειάς, με τις παρέες, τις γνωριμίες και όλα. Όταν υπάρχει μια θέση, πρώτα θα πάρεις τους ανθρώπους που είναι κοντά σου και δεν θα προτείνεις κάποιον που έχεις να τον δεις χρόνια από κοντά. Εγώ, λοιπόν δεν είμαι μέσα στον χώρο που θα μπορούσε να με σκεφτεί κάποιος για να με προτείνει για κάποια δουλειά.

  • Βγάλατε χρήματα τότε;

Τα λεφτά που έβγαλα, ήταν μόνο αυτά τα 3-4 χρόνια που έκανα το «Ρουκ-Ζουκ». Μετά και τα δυο χρόνια τα τελευταία που έκανα τα εμπορικά, πήγαιναν καλά.

  • Δεν σας ενόχλησαν κάποια σχόλια που ακούστηκαν;

Ότι πού κατάντησε η Μηλιαρέση. Εγώ δεν έκανα τηλεόραση για να γίνω διάσημη, ούτε για να αποκτήσω αυτοεκτίμηση. Την είχα από πριν. Για μένα είναι απλώς δουλειά, είπε η Μαίρη Μηλιαρέση στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved