Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου γιατί δεν αισθάνομαι τόσο»
Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου γιατί δεν αισθάνομαι τόσο»

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για όλα σε συνέντευξή της σε γνωστό έντυπο και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το αν θα παντρευόταν ξανά αλλά και για το αν λέει την ηλικία της.

  • Θα παντρευόσασταν ξανά;

Για εμένα έχει κλείσει το θέμα της σχέσης. Είμαι τόσο γεμάτη, από όλα αυτά που κάνω και έχω ζήσει που αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου και δεν αποζητώ κάτι. Εάν προκύψει, με μεγάλη χαρά θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να περνάω καλύτερα από ό,τι τώρα που είμαι μόνη μου και αυτό είναι λίγο δύσκολο.

  • Δεν σας λείπει ένας έρωτας;

Καθόλου. Δεν είναι κάτι όμως που νιώθω ότι στερούμαι. Αν ήθελα κάποιον δίπλα μου θα τον είχα, αλλά επειδή θέλω κάτι που να είναι μοναδικό αν έρθει θα έρθει, αλλιώς είμαι μια χαρά μόνη μου.

miliaresi2.png
  • Ανασφάλειες με τον χρόνο έχετε;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα μου. Δεν έχω αρχίσει να λέω πώς κατάντησα έτσι. Όταν πια αρχίσει το πρόσωπό μου να ζαρώνει, δεν ξέρω πώς θα αισθάνομαι. Ελπίζω να είμαι καλά ψυχολογικά και συναισθηματικά, ώστε να μην με ενοχλήσει.

  • Είστε υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων;

Όταν κάνει κάποιος πλαστική, το κάνει για να νιώσει καλύτερα μέσα του ψυχικά, γιατί κάτι που έχει τον ενοχλεί. Είμαι υπέρ των βελτιώσεων, αλλά είμαι κατά του να αλλάζεις φυσιογνωμία. Είμαι κατά αυτού που είναι όλες ίδιες, με τα χείλια τούμπανο.

  • Την ηλικία σας τη λέτε;

Και να μην την πω εγώ αν ανοίξεις το google θα τη βρεις. Δεν θέλω να τη λέω, γιατί δεν αισθάνομαι τόσο, είπε η Μαίρη Μηλιαρέση στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved