Η εξομολόγηση της Καινούργιου: «Σίγουρα σκέφτομαι πιο πολύ το παιδί από τον γάμο»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Καινούργιου: «Σίγουρα σκέφτομαι πιο πολύ το παιδί από τον γάμο»

Η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν την πρεμιέρα της, σε μία κατάθεση ψυχής, αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά θέματα, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον πιο πολύ την ενδιαφέρει η απόκτηση ενός παιδιού παρά ένας γάμος... 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια η οποία για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της πρωινής εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα μίλησε για τις τηλεοπτικές της αντιπάλους αλλά και για το τι πλέον έχει προτεραιότητα για εκείνη σε προσωπικό επίπεδο...

kainourgiou

Πολλές φορές με έχουν ρωτήσει αν όντως έχετε τόσο καλές σχέσεις οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης μεταξύ σας όσο δείχνετε. Μιλάω για τη Δανάη, τη Φαίη, τη Σταματίνα…

Όλες τις συμπαθώ. Με τη Σταματίνα έχουμε πιο στενή σχέση, γνωρίζω τον άντρα της, χαίρομαι να τους βλέπω έξω με τα παιδάκια τους. Ακόμα κι αν δημιουργηθεί κάτι με τις εκπομπές μας, θα την πάρω τηλέφωνο και θα το λύσουμε. Την εκτιμώ πάρα πολύ ως άνθρωπο, είναι ένα παιδί που έχει ξεκινήσει ως ρεπόρτερ, όπως εγώ, και έχει δουλέψει πάρα πολύ. Είναι μια εξαιρετική μαμά, που κρατάει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα. Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες, μπορεί να τα πάει καλά σε όποια ζώνη και αν κληθεί να υπηρετήσει. Και η Φαίη μού αρέσει πολύ, είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Και η Δανάη μού αρέσει γιατί έχει το δικό της στυλ.

Πιο άνετα με ποια θα πήγαινες για φαγητό;

Σίγουρα με τη Σταματίνα, εξάλλου έχουμε και κοινές παρέες. Πολλές φορές ο Θέμης, ο άντρας της, μου κάνει και πλάκα: «Έχω έναν δικηγόρο να σου γνωρίσω». «Πού είναι;» του λέω.

kainourgiou-magio-(4).jpg

Θα μπορούσες να είσαι με έναν δικηγόρο ή έναν γιατρό;

Θα μπορούσα. Σου το είπα και πριν, έχω ανάγκη να θαυμάζω τον σύντροφό μου, να επικοινωνούμε. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό του στάτους, είναι όμως διεγερτικό να είναι πετυχημένος σε αυτό που κάνει και να είναι καλός άνθρωπος.

Μπορείς πια να δεις αμέσως αν ένας άντρας μένει στο περιτύλιγμα της Καινούργιου και όχι στην ουσία;

Στην αρχή νομίζω ότι την πατούσα λίγο, τώρα έχω γίνει πολύ πιο επιφυλακτική. Έχω και την ανασφάλειά μου, είμαι διαφορετική από αυτό που μπορεί να νομίζει κάποιος. Έχω πάρει από τη μάνα μου ότι θέλω να φροντίζω τον άντρα που είναι δίπλα μου.

Όταν έλεγε ο Οικονομόπουλος ότι ψάχνει τέτοια γυναίκα τον είχαν κρίνει αυστηρά.

Ξέρεις ότι θεωρώ φίλο μου τον Νίκο και τον αγαπώ. Επειδή θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπό μου δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσω να δουλεύω και να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού. Νομίζω ότι και εκείνος δεν το εννοούσε έτσι όπως το είχαν ερμηνεύσει τότε.

Θεωρείς ότι έχεις πληρώσει το τίμημα της επιτυχίας λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο;

Όχι, γιατί θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι και λίγο τυχερά. Έχω ξεκινήσει από το μηδέν, έχω μιλήσει ανοιχτά για τα πάντα, έχω παραδεχτεί τα λάθη μου και ο κόσμος θεωρώ ότι το έχει εκτιμήσει.

katerina-kainourgiou.jpg

Κατερίνα, εσύ τα έχεις εξίσου καλά με τον εαυτό σου;

Τελευταία είμαι πολύ καλά, τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου. Τον τελευταίο καιρό έγιναν πολλά στο κοντινό μου περιβάλλον –σοβαρά θέματα υγείας και άλλα– που με έκαναν να δω αλλιώς κάποια πράγματα.

Και τι σου λείπει περισσότερο;

Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να με παρουσιάζουν λίγο απεγνωσμένη να παντρευτώ, για μένα το σημαντικότερο είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Σίγουρα σκέφτομαι πιο πολύ το παιδί από τον γάμο, μη σου πω κιόλας ότι τρομάζω λίγο όταν βλέπω αυτούς τους γάμους υπερπαραγωγές. Όσο μεγαλώνω μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα.

Πιστεύεις όμως στο «για πάντα»;

Δεν ξέρω, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Σίγουρα όμως, όταν γίνεις γονιός με έναν άνθρωπο, ό,τι κι αν γίνει μεταξύ σας, θα σας δένει για πάντα ένα παιδί.

Αλήθεια, μετανιώνεις για κάποιες σχέσεις σου;

Τα τελευταία χρόνια όχι. Με όσους ανθρώπους δέθηκα, και τους αγάπησα και πήρα πράγματα από τις σχέσεις μας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνω για κάτι.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved