Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το ποστ της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του
Showbiz

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το ποστ της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

Φτωχότερη είναι η ελληνική μουσική από την ημέρα που έφυγε, εντελώς ξαφνικά από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν το πανελλήνιο «πάγωσε» από την είδηση ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο σπίτι του στον Πτελεό Βόλου.

Όπως είχε γίνει γνωστό εκείνη την ημέρα είχε γίνει στις 4.30 τα ξημερώματα στο ΕΚΑΒ που έφτασε στην οικεία του τραγουδοποιού με κινητή μονάδα αλλά εκείνος ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατος του.

Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία και ο χαμός του βύθισε στην απόλυτη θλίψη τον μουσικό κόσμο και όλους όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια τους. Ήταν 63 ετών.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά από εκείνη τη τραγική μέρα η κόρη του Μαρία Κλάρα που ήταν και η μεγάλη του αδυναμία ανέβασε ένα ποστ με φωτογραφία του ίδιου από συναυλία του. Στο στιγμιότυπο φαίνεται η πλάτη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που ερμηνεύει τα τραγούδια του σε μία λαοθάλασσα, όπως συνήθιζε. Το μόνο σχόλιο της Μαρίας Κλάρας ήταν η λέξη «Τέσσερα», για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

kori-maxairitsa.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved