Παντρεύονται ο Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου - Η πρώτη φωτογραφία της νύφης λίγο πριν τον γάμο
Showbiz

Παντρεύονται ο Stan και η Βέρα Σωτηροπούλου - Η πρώτη φωτογραφία της νύφης λίγο πριν τον γάμο

Με τα ιερά δεσμά του γάμου αναμένεται να ενωθούν σε λίγη ώρα από τώρα ο Stan και η εκλεκτή της καρδιάς του Βέρα Σωτηροπούλου.

Ο Στράτος Αντιπαριώτης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα με την αγαπημένη του.

Το ζευγάρι παντρεύεται στην Πάρο παρουσία φίλων, συνεργατών και συγγενών.

Τον Stan και την Βέρα θα παντρέψουν ο στενός φίλος και συνεργάτης του, Βασίλης Πέτρου και η φίλη της Βέρας, Παρύσατις Κατηρίδου ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι.

https://www.instagram.com/reel/CvKPRQCAGLM/

Η 27χρονη δικηγόρος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από την προετοιμασία της. Όπως θα δείτε φορά την άσπρη νυφική της ρόμπα που γράφει επάνω: «Bride Βέρα».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από την προετοιμασία της νύφης, Βέρας Σωτηροπούλου:

nifi_1.jpeg

Το pre wedding γλέντι με νησιώτικα

Χθες 8/9 από το μεσημέρι στήθηκε στο νησί ένα απίθανο γλέντι με τον Stan να αναλαμβάνει και τη διασκέδαση των καλεσμένων μετά από τραπέζι που παρέθεσε μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του σε συγγενείς και φίλους.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν τραγούδησε κάποια επιτυχία του αλλά παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους οι οποίοι όχι μόνο χόρεψαν αλλά έσπασαν μέχρι και πιάτα, με το κέφι να φτάνει στο ζενίθ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved