Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Ηθοποιός γέννησε και δημοσίευσε την πρώτη φώτο του γιου της
Showbiz

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Ηθοποιός γέννησε και δημοσίευσε την πρώτη φώτο του γιου της

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά! Ανακοίνωσε τα γεννητούρια δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του παιδιού της μέσα από το μαιευτήριο.


Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, που είναι ένα υγιέστατο αγοράκι.


Ο λόγος για τη Ναταλία Δήμου, η οποία απέκτησε τον γιο της και ανακοίνωσε η ίδια το χαρμόσυνο γεγονός.
Να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε γίνει για πρώτη φορά μαμά στις 23 Οκτωβρίου 2021 και είχε φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Φούκη, ένα πανέμορφο κοριτσάκι και τώρα ήρθε και ο γιος.
Τη Ναταλία Δήμου τη θυμόμαστε από τη σειρά Σασμός, η οποία υποδύθηκε την Στεφανία, μια τραγουδίστρια παλιά γνώριμη του Βλάσση Καραπάνου, στον πρώτο κύκλο.

nataliedimou_366475918_6903173799721757_5189383049558023922_n.jpg


Η ηθοποιός η οποία είναι ενεργή στα social media είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο instagram και κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της είχε ποστάρει υπέροχες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και είχε τονίσει σε μία ανάρτησή της:

"Για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι..! Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα βιώνει διαφορετικά συναισθήματα, καταστάσεις, αλλαγές στο σώμα. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη και ευαίσθητη περίοδος και φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα. Ιδίως όταν υπάρχει ήδη ένα μωράκι που χρειάζεται την προσοχή σου❤️Ο χρόνος για ξεκούραση μειώνεται, οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Σε αυτήν την εγκυμοσύνη κουράζομαι αρκετά είναι η αλήθεια, όμως με έναν μαγικό τρόπο οι μανούλες αντέχουμε και αντέχουμε πολύ🙏 Στέλνω λοιπόν τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες εκεί έξω τις γυναίκες"!


Να της ζήσει ο γιος και να είναι καλότυχος!


Δείτε τη πρώτη φωτογραφία του γιου της που πόσταρε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved