Συγκινημένη η Χρηστίδου με την έκπληξη για τα γενέθλιά της! Η τριώροφη τούρτα & η τεράστια ανθοδέσμη
Showbiz

Συγκινημένη η Χρηστίδου με την έκπληξη για τα γενέθλιά της! Η τριώροφη τούρτα & η τεράστια ανθοδέσμη

Ιδιαίτερη η σημερινή μέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η όμορφη παρουσιάστρια γιορτάζει τα γενέθλιά της εν μέσω προετοιμασίας για τη μεγάλη της πρεμιέρα στο Mega το ερχόμενο Σάββατο (16-09).

Οι συνεργάτες της μάλιστα κατά τη διάρκεια της πρόβας της στο πλατό, της ετοίμασαν μια έκπληξη με τη ίδια να συγκινείται!

xristidou.jpg

Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως θα δεις και στο βίντεο μπήκαν στο πλατό κρατώντας μια τεράστια τούρτα αλλά και μια ανθοδέσμη ενώ της τραγουδούσαν το γενέθλιο τραγουδάκι. Φυσικά με τους είδε να εισβάλλουν συγκινήθηκε, έσβησε τα κεράκια της και τους ευχαρίστησε.

Δες το βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της.

https://www.instagram.com/reel/CxFeGIAoSbJ/

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50 γεμίζοντας τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

1694530755168-121336284-xrhstidoy.jfif

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν, ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και η Σίσσυ Χρηστίδου μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved