Νικολούλη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το απίθανο σατέν φόρεμα! Φωτό από την φωτογράφιση της
Showbiz

Νικολούλη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το απίθανο σατέν φόρεμα! Φωτό από την φωτογράφιση της

Φως στο Τούνελ: Για μια ακόμη σεζόν η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο Mega για να ρίξει φως σε άλυτα μυστήρια!

Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της και μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση της.

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ και με αλλαγές στην εμφάνισή της.

nikolouli-(1).jpg

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στο Instagram της, έχει κόψει καρέ τα μαλλιά της με μύτες στο μπροστινό μέρος ενώ φόρεσε ένα εκπληκτικό σατέν φόρεμα σε μωβ απόχρωση που αναδεικνύει την υπέροχη σιλουέτα της. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι γόβες σε ιδιαίτερο μοτίβο.

Δες τις φωτογραφίες της

Για μια ακόμη χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει «φως» σε σκοτεινές υποθέσεις. Δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι, αλλά καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, ύποπτοι θάνατοι. Ιστορίες που ζητούν απαντήσεις και απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη. Επίμονες έρευνες με τη συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη και την έμπειρη ομάδα της, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών, έχει βρει περισσότερα από 1.740 άτομα σε 920 εκπομπές. Το «Τούνελ» έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών.

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο MEGA, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved