Σταμάτης Γαρδέλης: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος του! Κούκλος και ολόιδιος ο μπαμπάς του
Showbiz

Σταμάτης Γαρδέλης: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος του! Κούκλος και ολόιδιος ο μπαμπάς του

Δυο υπέροχους γιους έχει ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο ηθοποιός σπάνια μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή ενώ ακόμη πιο σπάνιες είναι οι κοινές εμφανίσεις με τους γιου του, οι οποίοι μάλιστα του μοιάζουν εκπληκτικά ιδίως ο μικρότερος.

stamatis.gardelis_119746974_337100111066632_7492539962082459027_n.jpg

Τα μόνα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά για τον 27χρονο Νικόλα και τον 29χρονο Διονύση είναι πως ο δεύτερος έχει πάρει από την καλλιτεχνική φλέβα του μπαμπά του καθώς έχει αποφοιτήσει από την σχολή Καλών Τεχνών ενώ για τον Νικόλα Γαρδέλη ότι υπηρέτησε τη θητεία του στα ΕΛΔΥΚ και ορκίστηκε φαντάρος στο Μεσολόγγι τον Νοέμβριο του 2014 με τον περήφανο μπαμπά να το γνωστοποιεί καθώς είχε μοιραστεί τη χαρά του στο Facebook ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από την ορκωμοσία.

Δες σπάνιες φωτογραφίες και πόσο μοιάζουν με τον μικρότερο γιο του

«Έχουμε πολύ καλή σχέση. Μαθαίνω από εκείνους. Συμβουλεύομαι… Δεν είμαι ο αυστηρός, ο κλασσικός μπαμπάς. Μέσα από τα παιδιά μου διαπιστώνω ότι τα σημερινά παιδιά έχουν ένα απίστευτο βάθος και κριτική, είναι τόσο καλλιεργημένα και ευαίσθητα. Έχουν πολύ υψηλό IQ, έχουν προβληματισμό. Οι γιοι μου έχουν καλλιτεχνικές επιρροές αλλά ακολουθούν τον δικό τους δρόμους» είχε πει, ενώ όταν η Φαίη Σκορδά τον είχε ρωτήσει αν του μοιάζουν, εκείνος απάντησε: «Όχι είναι ωραία τα παιδιά μου. Είναι πιο εξευγενισμένα. Έχουν πάρει κι από τη μαμά τους. Στις γωνίες και στις εκφράσεις μοιάζουμε». Εμείς πάντως έχουμε άλλη άποψη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved