Μόνο η Στικούδη θα μπορούσε να φορέσει αυτό το μαγιό! Δεν είναι σορτς αλλά το κάτω μέρος του μπικίνι
Showbiz

Μόνο η Στικούδη θα μπορούσε να φορέσει αυτό το μαγιό! Δεν είναι σορτς αλλά το κάτω μέρος του μπικίνι

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει με τις στιλιστικές της επιλογές αλλά αυτή τη φορά μας τρέλανε! Γιατί ναι, είναι αλήθεια πως μόνο η Κατερίνα Στικούδη θα επέλεγε αυτό το μπικίνι για τις βουτιές της.

Και το κοιτάς και λες δεν μπορεί να φόρεσε το τζιν σορτσάκι της και με μια δεύτερη «ανάγνωση» διαπιστώνεις πως δεν είναι ένα «καυτό» τζιν σορτς αλλά ένα τζιν ψηλόμεσο σλιπ. Κι αν δεν το φορούσε η Κατερίνα, τότε ποια;

Και εννοείται πως με το απίθανο κορμί της –ακόμη κι αν έκανες δεύτερες σκέψεις- μόλις το δεις σίγουρα θα το επιλέξεις κι εσύ αφού το απογείωσε!

8819_KATERINA_STIKOYDI_192023.jpg

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε παραλία της Μυκόνου παρέα με τον σύζυγό της να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κι αν συνεχίζεις να αναρωτιέσαι πώς η Κατερίνα διατηρεί την σιλουέτα της, η ίδια έχει πει πως: «Χυμοί, φρούτα, πρωτεΐνες, καθόλου παχυντικές και επεξεργασμένες τροφές. Μιλάμε για μία από τις πιο καθαρές διατροφικά περιόδους της ζωής μου, που πεισματικά επιδίωξα ώστε να παρέχω ότι καλύτερο για το παιδί. Όσο για την άθληση, η ενασχόληση με το βρέφος, τα πάνω κάτω, η έλλειψη ύπνου, κυρίως για γυναίκες που δεν έχουν μεγάλη εξωτερική βοήθεια, είναι αρκετά για να χάνεις κιλά».

Να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν καιρό πριν την κακοκαιρία Daniel που έπληξε τη χώρα μας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved