Βίκυ Βολιώτη - Κραυγή απόγνωσης: «Θέλω να σας μιλήσω για το Πήλιο, το χωριό μου... εκπέμπει SOS»
Showbiz

Βίκυ Βολιώτη - Κραυγή απόγνωσης: «Θέλω να σας μιλήσω για το Πήλιο, το χωριό μου... εκπέμπει SOS»

Η Βίκυ Βολιώτη, σε μία προσπάθεια να μην ξεχαστούν όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στην κεντρική Ελλάδα μετά την κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές και κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της, βγάζει κραυγή απόγνωσης, με μία μακροσκελή ανάρτησή της την οποία συνοδεύει με εικόνες βιβλικής καταστροφής. 

Όπως ακριβώς συνέβη δηλαδή σε περιοχές όπως το Πήλιο, ο Βόλος, η Καρδίτσα και η Λάρισα.

378623748_689770722997398_3747331856993532941_n.jpg

Η ηθοποιός φανερά αναστατωμένη από όλα όσα έχουν συμβεί και σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τους συντοπίτες της, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Κι επειδή δεν πρέπει να βυθιστούμε στη γλυκιά αποχαύνωση της καθημερινότητας και να ξεχάσουμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν αλλά κυρίως επειδή τίποτα σχεδόν δεν έχει γίνει από όσα θα έπρεπε να γίνουν θέλω να σας μιλήσω ξανά για το Πήλιο, το χωριό μου και τις καταστροφές που έχει υποστεί. Ξέρω ότι δεν είναι το μόνο μέρος της Ελλάδας που επλήγη όμως για εκεί ξέρω και μπορώ να μιλήσω . Το οδικό δίκτυο του Δήμου Ζαγοράς είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό καταστραμμένο και όπου άνοιξε η πρόσβαση είναι μόνο για μικρά οχήματα και όχι για φορτηγά που θα μπορέσουν να ανεφοδιάσουν σωστά τα χωριά. Το χωριό Πούρι είναι πάλι εντελώς αποκομμένο» έγραψε η ηθοποιός και συνέχισε:

377797318_1486915652144731_392929469812395088_n.jpg

«Το νερό δεν έχει επιβεβαιωθεί αν είναι πόσιμο και το πιο σημαντικό είναι ότι οι αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν στα κτήματα είναι εντελώς εξαφανισμένοι. Η Ζαγορά είναι η καρδιά της παραγωγής μήλων στην Ελλάδα. Οι αγρότες μετά από μια περίοδο ανομβρίας παρακαλούσαν να έρθει βροχή γιατί έτσι τα μήλα θα έπαιρναν το ωραίο κόκκινο χρώμα για το οποίο είναι διάσημα. Όμως ήρθε η καταστροφή. Οι αγρότες ετοιμάζονταν στις αρχές της επόμενης βδομάδας να ξεκινήσουν τη συγκομιδή. Αυτό στην παρούσα φάση είναι αδύνατον να συμβεί γιατί δεν υπάρχει πρόσβαση. Τι σημαίνει αυτό; Θα σαπίσουν στα δέντρα, οι αγρότες θα καταστραφούν, εμείς δεν θα έχουμε μήλα να φάμε. Κι όσα θα υπάρχουν θα ανέβουν οι τιμές στο Θεό. Πρέπει επειγόντως να σταλούν μηχανήματα και κλιμάκια από διάφορα μέρη της Ελλάδας (γιατί προφανώς δεν φτάνουν τα μηχανήματα της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας να αντιμετωπίσουν όλο το κακό που έχει υποστεί η περιοχή) προκειμένου να ανακουφιστούν οι πληγείσες περιοχές. Να ανοίξουν οι δρόμοι, να ελεγχθεί το νερό. Όποιος έχει επισκεφτεί το Πήλιο ξέρει ότι πρόκειται για τον Παράδεισο επί της γης. Και αυτή τη στιγμή εκπέμπει SOS».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

volioti.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved