Σοφία Παπαϊωάννου: Η ΕΡΤ είναι το κανάλι που πρέπει να είμαι και μου ταιριάζει
Showbiz

Σοφία Παπαϊωάννου: Η ΕΡΤ είναι το κανάλι που πρέπει να είμαι και μου ταιριάζει

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Σοφία Παπαϊωάννου στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Η σπουδαία δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το διάστημα της τηλεοπτικής της απουσίας καθώς και για το φιλόδοξο νέο της εγχείρημα.

Έπειτα από πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, η εκπομπή σας «356 στιγμές» μετακόμισε στη δημόσια τηλεόραση. Υπήρξαν ουσιαστικές αλλαγές με αυτή τη μετακίνηση;

Είναι η πρώτη φορά που εργάζομαι στη δημόσια τηλεόραση και αισθάνομαι για πρώτη φορά πως ανήκω στο κανάλι που πρέπει να είμαι και μου ταιριάζει. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στη δουλειά μας και υποστήριξη που δεν την έχω βιώσει στα ιδιωτικά κανάλια. Η ίδια αισθάνομαι πιο απελευθερωμένη και ελεύθερη να εκφραστώ και να δημιουργήσω.

360-01.11.2018-1.jpg

Σοφία Παπαϊωάννου

Πιστεύετε ότι η εκπομπή σας «κουμπώνει» καλύτερα στην ΕΡΤ;
Η ΕΡΤ έχει κερδίσει το κοινό τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει πόσο μπορεί να αναδείξει την ποιοτική δουλειά που. χρειάζεται τόσο πολύ το κοινό. Αισθάνομαι ότι η εκπομπή ταιριάζει απόλυτα στην ΕΡΤ.

Έχετε πιστούς τηλεθεατές που σας ακολουθούν;

Θεωρώ πως υπάρχει ένας πιστός κορμός ανθρώπων που παρακολουθούν σταθερά και διαχρονικά την εκπομπή και μόνο ευγνώμων μπορεί να είμαι γι' αυτό. Με σταματούν και στον δρόμο και μου το λένε και με χαροποιεί. Είναι ωραίο να εκτιμάται η δουλειά σου και ακόμα πιο ωραίο να αισθάνεσαι ότι ο κόσμος κάτι παίρνει από την εκπομπή.

PAPAIOANOU-2.jpg

Σοφία Παπαϊωάννου

Ποια ιστορία σάς έχει δυσκολέψει ή σας δημιούργησε διλήμματα στην εξέλιξή της;
Οι ιστορίες με ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας πάντα με στενοχωρούν, γιατί βλέπω τόσα καλά παιδιά να υποφέρουν. Πάντα θέλω να μαθαίνω αν τα κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ωστόσο, είδαμε και θέματα επικαιρότητας, τα οποία προσεγγίσατε από διαφορετική οπτική. Πώς οριοθετείτε κάθε φορά την οππκή σας;

Δεν την οριοθετώ, είμαι απλώς ο εαυτός μου και προσεγγίζω τα θέματα με τη δική μου οπτική. Μου βγαίνει φυσικά. Ξέρετε, σχεδόν σε καμία συνέντευξη δεν πάω με σημειώσεις μπροστά μου ή ερωτήσεις. Έχω προετοιμαστεί από πριν και την ώρα της συνέντευξης είμαι απλώς ο εαυτός μου, ακούω προσεκτικά και ακολουθώ τον ρυθμό της συνομιλίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved