Μουζουράκης – Κουσουλός: Η άγνωστη φιλία τους και η σχέση που τους ενώνει!
Showbiz

Μουζουράκης – Κουσουλός: Η άγνωστη φιλία τους και η σχέση που τους ενώνει!

Μέσα από το ευτυχές γεγονός ήρθε και μια αποκάλυψη! Ποια η σχέση που ενώνει Πέτρο Κουσουλό και Πάνο Μουζουράκη;

Τους δυο άντρες ενώνει μια στενή φιλία ενώ η σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού, Ευαγγελία, με την οποία περιμένουν παιδί, ήταν μια από τους κουμπάρους του ζευγαριού στον γάμο του που έγινε στην Αίγινα.

Ο Πέτρος Κουσουλός μάλιστα ήταν στο πλευρό του ζευγαριού την ημέρα του τοκετού. «23.15 εχτές και περιμέναμε… Σήμερα η Μαριλού και ο Πάνος έχουνε το μπεμπάκι τους! Να είναι ευτυχισμένοι», έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε.

1694765040983-564829606-kousoulos_1_2.jpg

«Ο Πάνος μάς ταλαιπώρησε επί τέσσερις ώρες στο escape room γιατί ήθελε πραγματικά να κάνει την πρόταση γάμου στη Μαριλού. Η Ευαγγελία, με την οποία περιμένουμε το μωρό, είναι μία από τους κουμπάρους του Πάνου και της Μαριλούς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να διπλοκουμπαριάσουμε», είπε σε συνέντευξη του ο Πέτρος Κουσουλός για τη σχέση του με το ζευγάρι.

MARILOU - 1

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του μωράκι με τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει τρισευτυχισμένος τις πρώτες του δηλώσεις.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

mouzourakis-kozari.jpg

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα», είπε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved