Μιχαήλ Ταμπακάκης: Κι όμως πριν 15 χρόνια συμμετείχε στα «Ζουζούνια»
Showbiz

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Κι όμως πριν 15 χρόνια συμμετείχε στα «Ζουζούνια»

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να γνώρισε τον Μιχαήλ Ταμπακάκη μέσα από τη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά» όμως η πρώτη τηλεοπτική τηλεοπτική συμμετοχή μετρά χρόνια πίσω.

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ήταν ακόμα μαθητής Δημοτικού όταν συμμετείχε στο βίντεο κλιπ της “Χιονάτης” από τα αγαπημένα και γνωστά σε όλους μας «Ζουζούνια».

Από τότε ο ηθοποιός γνώριζε πως θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της Τέχνης και η πορεία του έως τώρα έχει αποδειχτεί λαμπρή αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές όπως στη σειρά Αγάπη Παράνομη και Μαύρο Ρόδο.

michail_tampakakis_310492769_806107917324776_5680940661804458533_n.jpg

Ο Μιχαήλ φέτος θα παίζει και στο «Ναυάγιο» του Mega. Πρόκειται για αληθινή ιστορία, ενός τραγικού ναυαγίου που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά θα έχει και έναν μικρότερο ρόλο στο «Milky Way», επίσης του Mega.

Δες πώς ήταν 15 χρόνια στα… Ζουζούνια

«Ο “χώρος” απαιτεί να είσαι πολεργαλείο. Δυστυχώς, λόγω της μικρής αγοράς, δεν έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να είμαστε τόσο επιλεκτικοί όσο θα θέλαμε. Από τη μικρή μου εμπειρία, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η εμφάνιση παίζει ακόμη καθοριστικό ρόλο στις ευκαιρίες που δίνονται στους νέους.

Ο δικός μου στόχος είναι να μην επαναπαύομαι ποτέ. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει και διαφορετικά. Εννοώ, αν δεν βάζεις στόχους και δεν αγωνίζεσαι γι’ αυτούς, δεν νομίζω ότι τα πράγματα έρχονται από μόνα τους», είπε πρόσφατα ο ηθοποιός στο Harper’s Bazaar

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved