Αντιγόνη Κουλουκάκου: Εντυπωσιακή με ολόσωμο μαγιό και λευκό πουκάμισο στην Τήνο
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Εντυπωσιακή με ολόσωμο μαγιό και λευκό πουκάμισο στην Τήνο

Συνεχίζει τις διακοπές της η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Παρά το γεγονός ότι έχει μπει ο Σεπτέμβρης εκείνη επιλέγει ήρεμες διακοπές σε ένα από τα νησιά που «πνίγηκαν» από κόσμο το φετινό καλοκαίρι και αυτό δεν είναι άλλο από την Τήνο.

Η ηθοποιός, την οποία για μια ακόμη σεζόν θα απολαύσουμε μέσα από τη σειρά «Η Γη της ελιάς» απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού κι εμείς το απίθανο κορμί της.

antigonekouloukakos_316358934_194729306385125_3378016389557017055_n.jpg

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία. Πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της και ένα λευκό πουκάμισο στην παραλία.

Δες την στη gallery

«Δεν στερούμαι γλυκό, μετά το μεσημεριανό μου έχει γλυκό κάθε μέρα. Δε στερούμαι τίποτα απλά τρώω μικρές ποσότητες και τις συνοδεύω με σαλάτα. Δεν τρώω ψωμί ας πούμε, είναι κάποια τρικ που βοηθάνε. Με τα μακαρόνια δε θα φάω ποτέ ψωμί, αλλά σαλάτα. Αυτό που λέω σε κάποιους που θέλουν να κάνουν δίαιτα, είναι να μην κάνουν δίαιτα απλά μια φορά την εβδομάδα να την έχουν ελεύθερη. Εμένα η Κυριακή μου είναι ελεύθερη.

Γενικά τα φαγητά μου τα θέλω αλ ντέντε, τα λαχανικά λίγο βρασμένα, τα μακαρόνια αρκετά τραγανά αλλά το κρέας που επιλέγω είναι πάντα καλοψημένο», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved