Σοφία Χατζηπαντελή: Τα δάκρυά της στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Όλη τη ζωή μου ήμουν μόνη μου...»
Showbiz

Σοφία Χατζηπαντελή: Τα δάκρυά της στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Όλη τη ζωή μου ήμουν μόνη μου...»

Ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ έκανε σήμερα η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο αναφέρθηκε στα σχολικά της χρόνια, το My Style Rocks και το GNTM.

Η ίδια βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, έβαλε τα κλάματα μόλις είδε ένα μικρό μήνυμα, σε βίντεο, από τους γονείς της.

«Όλη τη ζωή μου ήμουν μόνη μου, δεν είχα πολλούς φίλους. Τώρα έχω τόσο κόσμο που με αγαπάει και με καταλαβαίνει. Όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο, την επόμενη μέρα πήρα ένα αεροπλάνο, πήγα στο Λονδίνο και δεν κοίταξα πίσω.

Στο σχολείο οι περισσότεροι δεν με ήθελαν για το στυλ μου. Στα διαλείμματα, πήγαινα κι έτρωγα στις τουαλέτες για να είμαι μόνη μου. Έχω διάσπαση προσοχής και άγχος. Το μόνο που με βοήθησε στη ζωή μου για να νιώθω καλύτερα ήταν η τέχνη», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Για το My Style Rocks, η Σοφία Χατζηπαντελή είπε: «Για μένα το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο η εξωτερική εικόνα, θέλω να βλέπω και τον χαρακτήρα τους. Προσπαθώ να συγκρατήσω τα λόγια μου, αν με ενοχλήσει κάτι πολύ θα το πω στα κορίτσια».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved