Showbiz

Δανδουλάκη: «Τρεις φορές έχω καταστραφεί οικονομικά λόγω θεάτρου. Με έσωσαν οι φτωχοί μου φίλοι»

Gossip-tv Team

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έζησε κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της καθώς καταστράφηκε, όπως αποκάλυψε, τρεις φορές οικονομικά. 

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος θα δούμε να πρωταγωνιστεί στους «Πανθέους» αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή της που της κόστισε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Δεν μετάνιωσα για πράγματα που έκανα. Αυτό που δεν έκανα είναι ότι δεν ντάντεψα τον εαυτό μου όσο έπρεπε. Τον καταπόνησα, όμως δεν μετάνιωσα γιατί αυτό που ήθελα, να είμαι συνέχεια ενεργή παντού και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, ήταν πάνω από το ντάντεμά μου».

dandoulaki-2.jpg

Και συνέχισε: «Τρεις φορές έχω καταστραφεί οικονομικά εξαιτίας του θεάτρου, γιατί είμαι και παραγωγός συγχρόνως. Αυτό είναι το θέατρο. Δεν παραπονέθηκα γιατί ευτυχώς δούλεψα πάρα πολύ, με έσωσαν και με βοήθησαν πολύ οι φτωχοί μου φίλοι και τα κατάφερα. Ενώ στην τηλεόραση δεν είχα δαγκωματιές.

Ενώ έλεγα το θέατρο πάνω από όλα, λίγο λίγο με κέρδισε πάρα πολύ η τηλεόραση. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά, ας εξαιρέσουμε το χρήμα, που είναι μεγάλη υπόθεση. Μου έδωσε το καλό να με απλώσει σε όλη την Ελλάδα και να με αγαπήσει ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved