Σασμός: Ο Γιάννης Κότσιρας ερμήνευσε live τα τραγούδια της σειράς και σείστηκε το θέατρο Βράχων
Showbiz

Σασμός: Ο Γιάννης Κότσιρας ερμήνευσε live τα τραγούδια της σειράς και σείστηκε το θέατρο Βράχων

Γιάννης Κότσιρας - Μίλτος Πασχαλίδης: Ένα θαύμα επί σκηνής «γεννήθηκε» με την κορυφαία συνάντησή τους! 

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και οι συναυλίες τους ήταν από εκείνες που με κάποιον τρόπο μένουν «ζωντανές» στη μνήμη.

Θες γιατί ταίριαξαν μοναδικά; Θες γιατί τόσο ο Γιάννης Κότσιρας όσο και Μίλτος Πασχαλίδης έγιναν «ένα» με το κοινό, ανοίγοντας διάλογο; Θες γιατί από το πρώτο κιόλας λεπτό μας έκαναν συνταξιδιώτες;

IMG-3366f857dc18fbc0315cb8bcba5b1c7d-V.jpg

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής

Ό, τι κι αν ήταν αυτή η πρώτη συναυαλιακή τους συνάντηση ήταν τόσο «δυνατή» που φέρνει μια νέα συνεργασία, την οποία και ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής (15-09) στο live τους. Οι δυο τους θα συναντηθούν στο Vox φτιάχνοντας βραδιές μοναδικές, σαν αυτή που ζήσαμε στο θέατρο Βράχων με τις δημιουργικές διασκευές τους γεμάτες φαντασία και πάθος, με τα καινούργια και παλιά τους τραγούδια, με τις κοινές ερμηνείες τους!

Μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Τερζή για τη σειρά Σασμός.

IMG-23d7499df4f54f5efd4b8c0fe1aee444-V.jpg

Ο Γιάννης Κότσιρας ερμήνευσε live τα τραγούδια της σειράς και σείστηκε το θέατρο Βράχων

Ο Γιάννης Κότσιρας «ντύνει» με την εξαιρετική χροιά του το τραγούδι «Σασμός», σε μουσική του μοναδικού Νίκου Τερζή, ένα τραγούδι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και ακούγεται στην ομότιτλη τηλεοπτική σειρά ενώ σειρά πήραν μερικά ακόμη. Στο άκουσμα τους από τη μοναδική φωνή του το θέατρο σείστηκε!

Δες αποκλειστικά όλα όσα συνέβησαν!

Και κάπως έτσι έκλεισαν την υπέροχη συναυλία τους!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved